Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy Note 10'dan Yeni Bilgiler Karşımıza Çıkmaya Başladı - Haberler - indir.com

Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy Note 10'dan Yeni Bilgiler Karşımıza Çıkmaya Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-26 16:05:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her geçen gün kullanıcılarını şaşırtmayı başaran Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 10 ile ilgileri bilgileri paylaşmaya başladı. Her defasında acaba yeni cihazda neler bizi bekliyor diye heyecanlanırken bizi şaşırtmayı başaran teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 10 için 5G destekli bir üretim yaptığını açıkladı. Bununla beraber aynı zamanda yeni akıllı cihazda 5G destekli dörtlü arka kamera sistemine sahip olacak. Bu bilgilere göre anlaşılacağı üzere şık tasarımının yanı sıra aynı zamanda fotoğraf çekme kalitesine her zamankinden daha çok önem veren Samsung bu düşüncesi ile kullanıcılarına profesyonel fotoğraf zevki yaşatacak gibi gözüküyor. 

Samsung ile Huawei'nin Amiral Gemileri Karşı Karşıya

Galaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda EdiliyorGalaxy Note 10 ile Beraber Kulaklık Girişine Veda Ediliyor

Samsung Galaxy Note 10 yılın ikinci yarısında geliyor

Son zamanların en iyi akıllı cihazı olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy Note 10, kamera açısından son derece zengin olacak. 5G destekli dört farklı kamera özelliğine sahip olacak olan Note 10 ile kusursuz fotoğraflar çekmek eskisinden çok daha kolay olacak. Konu hakkında elde edilen bilgiler SamMobile tarafından aktarılmış olup kullanıcıların her birini bilgilendirecek içerikler sunuyor. Bu ay içerisinde Samsung tarafından gerçekleştirilen lansmanda Samsung S10 ailesi tanıtımda yerini aldı. Hızla telefon piyasasının tüm gözlerini Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10+ ve Galaxy S10 5G gibi cihazlara çekmeyi başardı.

Gerek tasarımı, gerek donanımı ile beklentileri karşılayan Samsung cihazlar etkinliğin gözdesi olmayı başardı. Galaxy S10 ile ilgili konuşmalar devam ederken SamMobile, Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından tasarlanan Galaxy Note 10'u hız kesmeden yılın ikinci yarısında tanıtmaya hazırlanıyor. Durdurak bilmeyen şirket her cihazı ile gündem olurken beklentileri de karşılamayı başarıyor. Hem kullanım kolaylığı hem şık tasarımı hem de teknolojik özellikleriyle her cihaz ile kullanıcılarını tatmin etmeyi başaran şirket, Note 10 ile yine gözleri üzerine toplayacağa benziyor. 

Note 10 eşsiz kamera sistemine sahip olacak

Elde edilen bilgilere göre Note 10'un SM-N975F seri numarasına sahip olacak. Daha önceki seri numaraları incelendiği taktirde genellikle seri model numaraları 0 ile biter. Fakat Note 10 baktığımızda numaranın 5 ile bittiğini görüyoruz Bu akıllara cihazın 5G destekli olacağını getiriyor. 5G cihazlar yıl sonuna kadar yaygınlaşmayacağı düşüncesi ile tasarlanan Galaxy Note 10 piyasada önemli bir yer alacak gibi duruyor. Akıllıca bir tercih olan 5G ve 4G destekli modeller her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. 

Elde edilen bir diğer bilgi ise Galaxy Note 10 serisinin dört farklı arka kamera sistemine sahip olmasıdır. Bu da cihazınız ile kusursuz fotoğraflar elde etmenize imkan tanıyacak bir seçenektir. Galaxy 10 serisine baktığımız taktirde dört kamera sistemini sadece 5G destekli cihazlarda görmüştük. Note 10'un dörtlü kamera modeline sahip olacağı kesinken sistemin nasıl olacağı hakkında kesin bir bilgi söz konusu değildir. Fakat eşsiz teknolojik sistemi ile gözleri üzerine toplayacağı da kesin. Her bir seçeneği ile dikkatleri üzerine toplayacak olan Galaxy Note 10 şimdiden Samasung kullanıcılarını meraklandırıyor. 


Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle ŞaşırtacakGalaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak
Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor
Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli OlduSamsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu

PAYLAŞ