Samsung'un yeni akıllı telefon serisi: Galaxy M - Haberler - indir.com

Samsung'un yeni akıllı telefon serisi: Galaxy M

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-18 11:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi olan Samsung, akıllı telefonlar konusunda bu günlerde oldukça başarılı işler gerçekleştiriyor. Akıllı telefonlarında birçok seri bulunan ve bu telefonlarla kullanıcılarına birçok seçenek sunan Güney Kore asıllı teknoloji devi yepyeni bir akıllı telefon serisine kavuşuyor. Bu akıllı telefon serilerinin yanı sıra Galaxy A serisine yeni uygun fiyatlı modeller ekleyecek. Geçtiğimiz günlerde uygun fiyatlı modellere daha fazla yöneleceklerini söyleyen Samsung, bu cihazlara yeni teknolojiler adapte edeceğini de söyledi. Yani daha işlevsel ve daha ucuz telefonları göreceğiz. 

Samsung'un yeni akıllı telefon serisi: Galaxy M

Yeni bir rapor, şirketin hedefini gerçeğe dönüştürmek için attığı adımları ortaya çıkarttı. Güney Kore asıllı teknoloji devinin düşüncesi, Galaxy J serisini bitirerek Galaxy M adını taşıyan yepyeni bir seri çıkarmayı düşünüyor. Samsung'un Galaxy J serisinin segment olarak üstünde yer alan Galaxy A serisine daha fazla model ekleyeceğini belirtiyor. Bu modellerin daha işlevsel özelliklere sahip, daha iyi donanımlar barındıran fakat daha ucuz fiyat seçenekli cihazlar olacağını da söyledi. Daha sonrasında ise Galaxy M olarak adlandırılan yeni bir seri çıkartması bekleniyor. Bu seride alt sınıf cihazlar sunulacak. Samsung, Galaxy M ismini ilk olarak 2012'de kullanmıştı.

Samsung, Galaxy Note10’u ‘Da Vinci’ Kod Adıyla Geliştirmeye BaşladıSamsung, Galaxy Note10’u ‘Da Vinci’ Kod Adıyla Geliştirmeye Başladı

Şimdi ise Galaxy On serisinin yerine getirecek. Şirketin iyi özelliklere sahip ucuz akıllı telefonlarını sunan Çinli rakipleriyle mücadele etmek için Galaxy M akıllı telefonlarındaki kar marjını oldukça düşük tutacağını belirtiyor. Bu strateji ile birlikte Çin, Hindistan ve Latin Amerika'daki pazar payını arttırmaya çalışacak.  Böylelikle Samsung, diğer rakipleriyle mücadele edecek. Özellikle bu şirket daha uygun fiyatlı telefonlara yöneleceğini belirtiyor. Fakat uygun telefonlar yaparken bazı şekilde gördüklerimiz gibi telefonların özelliklerinden kısıp, işlevselliğini düşürmeyecek, tam tersine daha teknolojik donanımlar monte edip işlevselliğini yükseltecek. Böylelikle daha iyi performans sağlayan cihazlara daha uygun fiyatla sahip olabileceğiz. Zaten ülkemizde doların seviyesi hepimizi rahatsız ediyor. Bu nedenle yeni çıkan telefonlar 7000 Türk Lirası ila 13.000 Türk Lirası arasında değişiyor. Bu cihazların fiyatları ülkemizdeki çoğu kullanıcının hoşuna gitmiyor. Çünkü bir cihaza bu kadar fazla para vermek maddi durumlarımızı sıkıntıya sokabilir.


Samsung'tan Apple'a göndermeli tweet!Samsung'tan Apple'a göndermeli tweet!
Google ve Samsung, RCS teknolojisi için anlaşma yaptı! Peki RCS Teknolojisi nedir?Google ve Samsung, RCS teknolojisi için anlaşma yaptı! Peki RCS Teknolojisi nedir?
Samsung yeni bir Galaxy cihazı tanıtmaya hazırlanıyorSamsung yeni bir Galaxy cihazı tanıtmaya hazırlanıyor

PAYLAŞ