Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds! - Haberler - indir.com

Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-14 13:00:10
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji şirketlerinden Samsung, Galaxy Buds serisinin su geçirmezlik iddiası bir kaç adım daha ileri gitmek için patente sahip oldu.

Kablosuz kulaklık pazarında Galaxy Buds serisi ile büyük bir başarı elde eden Samsung, bu kez heyecanlandırmayı başaran yeni bir patent ile geleceğinin sinyallerini vermiş oldu. Giyilebilir teknoloji ürünlerini su altında da sorunsuz bir şekilde kullanılabilir halde olmasında kablosuz kulaklıklar biraz geride kalmıştı. Samsung'un bu yeni patent başvurusundan anlaşılacağı üzere, yakın zaman içerisinde su altında müzik dinlemek mümkün olacak. 

Samsung Galaxy Buds 2 görselleri sızdırıldıSamsung Galaxy Buds 2 görselleri sızdırıldı

Galaxy Buds ile su altında müzik dinlemek mümkün olacak

Piyasadaki en üst seviye kablosuz kulaklık modellerinden bazıları su geçirmez özelliğine sahiptir. Hatta orta segmentli ürünlere bakıldığında da oldukça iddialı olmasa da suya dayanıklı olduğu görülüyor. Samsung'un bu yeni kulaklık tasarımı, cebinizdeki birkaç bin lira daha çıkarmadan su altında müzik dinlemeyi mümkün hale getiriyor. Tamamen su altı deneyimi odaklı tasarlanan bu yeni kulaklık tasarımı sayesinde havuzda yüzerken en sevdiğiniz şarkıyı dinleyebilirsiniz. 

Galaxy Buds su geçirmez patenti aldı

Yeni Galaxy Buds patentinde kablosuz kulaklığın kendisinin yanı sıra bir de boyunluk olduğunu görüyoruz. Bu boyunluğu kulaklıkların ikisine de taktığınızda sihirli bir şekilde daha su geçirmez hale geliyor ve aynı zamanda su altında kaybolma durumunu da ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda sinyalin kuvvetlendirilmesi, adına bu basit ama etkili çözüm faydalı olabilir. Öyle ki su altında bir kablosuz kulaklığı kullanırken bağlantının kesilmesi pek de hoş bir durum olmazdı.

Yine de söz konusu bu özelliği sonraki nesil Galaxy Buds’da beklemek mantıklı olmayacaktır. Samsung, genellikle hiç kullanmayacağı patentleri üzerine alıyor ve bunları yalnızca kayıtta tutmakla kalıyor. Buna ek olarak su altında müzik dinlemek pek çok kişinin yaptığı bir şey değildir. Bu şekilde bir yeniliğin faydası muhtemel olarak yalnızca su sporları ile ilgilenen kişiler için faydalı olacaktır. Galaxy Buds'un su geçirmez özelliğinin gelmesi ile yüzmeyi sevenler için bu spor attık daha keyifli bir hal alabilir. Hem yüzmek hem de müzik dinlemek mümkün olabilir. Şu an için bu ürünün çıkacağı belli olmasa da patentinin alınması bile bir umut olarak değerlendirildi. 

 


Samsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldıSamsung Galaxy Buds 2'nin bir özelliği daha sızdırıldı
Samsung'un yeni Galaxy Buds 2 modeli ortaya çıktıSamsung'un yeni Galaxy Buds 2 modeli ortaya çıktı
Samsung Galaxy Buds 2'nin kutu açılışı sızdırıldıSamsung Galaxy Buds 2'nin kutu açılışı sızdırıldı

PAYLAŞ