Samsung'un kayıp cihaz bulucu Smarthings uygulaması ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung'un kayıp cihaz bulucu Smarthings uygulaması ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un bir süredir üzerinde çalıştığı bir ürün ortaya çıktı. Söz konusu bu ürün kayıp bulucu bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Samsung’un bu ürünü SmartThings adlı uygulama ile beraber ortaya çıkmış oldu. Bilgilere göre Galaxy Smart Tag adlı bu yeni kayıp bulma cihazı yuvarlak yapıdaki köşeleri ile dörtgen şeklinde olması bekleniyor. Ürünün büyük bir ihtimalle Galaxy S21 ailesi ile beraber duyurulması bekleniyor. Samsung’un yeni bir kayıp bulma cihazı üzerinde çalıştığı, uzun bir süredir biliniyordu. Bir süre önce de sertifikasyon şirketlerinde ortaya çıkan bu cihazın Galaxy S21 serisi ile beraber piyasaya sürülmesi bekleniyor. Popüler sızıntı kaynağı olan Ishan Agarwal bu ürünün tasarımının nasıl olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy Smart Tag geliyor

Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!Samsung Galaxy Buds Pro fiyatları, Galaxy Buds Live'dan daha pahalı olabilir!

Ortaya çıkan görüntüler kapsamında Galaxy Smart Tag olarak adlandırılan bu cihazın kayıp bulucu bir ürün olduğu ifade ediliyor. İki farklı renk seçeneğine sahip olacağı gözüken model Samsung SmartThings adlı uygulama kodlarında yer alıyor. Bu cihazın dörtgen olacağı belirtilirken, ortasında yer alan halka yapısı ile bir eşya üzerine bağlanması sağlanabiliyor. Samsung’un bu yeni ürün bulucu cihazına dair bilinen detaylara bakacak olursak üründe Bluetooth 5.1 teknolojisi olacağı belirtiliyor. Diğer yandan NFC ve UWB gibi teknolojilerinde olacağı bu ürünü pazarda göreceğiz.

Uzun bir süredir ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’da benzeri bir cihaz üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Baktığımız zaman Galaxy Smart Tag’ın oldukça uygun fiyatlı bir etiket ile satılması bekleniyor. Kullanıcıların 15 euro fiyatla bu ürünü alması beklenirken, Samsung’dan gelecek olan açıklamalar ile ürünün hem fiyatı hem de sunacağı özellikler noktasında resmi detayları görmüş olacağız. Muhtemel olarak tanıtım tarihinin Galaxy S21 serisi ile Ocak’ta gerçekleşmesi bekleniyor.  


The First Look 2021'de Samsung’un yeni ürünleri tanıtılacakThe First Look 2021'de Samsung’un yeni ürünleri tanıtılacak
Samsung Galaxy A22 5G bazı özellikleri ortaya çıktıSamsung Galaxy A22 5G bazı özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ