Samsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni Detaylar - Haberler - indir.com

Samsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 15:22:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli kaynak haber sitelerinden Samsung’un yeni nesil katlanabilir ekrana sahip modeli hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan bilgiye göre Samsung’un bu söz konusu modeli için final tasarımına karar verdiği ve cihazın çift ekrana sahip olacağı iddia edildi. Bir süredir sızıntıları devam eden katlanabilir ekranlı Samsung modelinin nasıl bir tasarım tercih edeceği oldukça merak ediliyordu. Bu noktada katlanabilir ekranlı bu cihazın nasıl bir işlev ve sistem ile geleceği bilinmiyordu. Güney Kore kaynaklı The Bell sitesine göre merakla beklenen bu modelin nasıl olacağına dair açıklamalar yapıldı.

Samsung Katlanabilir Akıllı Telefon

Huawei katlanabilir telefon üzerinde çalışmaya başladıHuawei katlanabilir telefon üzerinde çalışmaya başladı

Buna göre yeni katlanabilir akıllı telefon tasarımına Samsung’un geçtiğimiz Temmuz ayında karar verdiği belirtiliyor. Cihazın bu noktada iki ayrı ekranı bulunacak ve ilk ekran cihaz açıldığında gözükecek ve 7.3 inç’lik OLED bir ekran olacak. İkinci ekran ise 4.6 inç büyüklüğünde cihaz kapalı iken kullanılabilir olacak. Ancak katlanabilir yapıda olacak bu cihazın tıpkı bir kitap yapısında mı yoksa kapaklı bir cihaz gibi mi açılacağı merak ediliyordu. Bu noktada ise Samsung’un yatay olarak tıpkı kitap gibi açılıp kapanan bir tasarım tercih edeceği ifade ediliyor. Bu yapı ile beraber Samsung’un yeni bir teknoloji bedeli de ortaya çıkmış olacak.

Cihaz katlandığı pozisyonda iki ucu birbirine değecek. Modelin menteşelerinin yer aldığı kısımda ise ekran kırılma problemine karşılık küçük bir boşluk yer alacak. Ancak bu noktada cihazın kalınlığı bir hayli artacakken diğer yandan bir baskı geldiği zaman menteşelerin kırılma sorunları gözükebilecek. Bu noktada bir katlanabilir akıllı telefon modelini arka cepte taşımanın büyük sorunlar çıkartacağını söyleyebiliriz. Bakalım Samsung beklentiler de olduğu gibi bir yapı da mı katlanabilir akıllı telefon modelini sunacak göreceğiz.  


Samsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop GeliyorSamsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop Geliyor
Bir katlanabilir telefon daha: Royole FlexpaiBir katlanabilir telefon daha: Royole Flexpai

PAYLAŞ