Samsung'un katlanabilir telefonu Z Fold 3 ve Z Flip 3 detayları sızdırıldı - Haberler - indir.com

Samsung'un katlanabilir telefonu Z Fold 3 ve Z Flip 3 detayları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-29 15:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Fold 3 ve Z Flip 3 modelleri ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Söz konusu bu cihazların ekran boyutları sızdırıldı. 

Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 cihazları için artık çok az zaman kaldı. Şirket yakın zaman içerisinde yeni katlanabilir akıllı cep telefonları ile kullanıcıları buluşturacak. Galaxy Z serisi ile beraber rekabette önemli bir noktaya ulaşan firma, bu alanda yerini daha da sağlamlaştırmak istiyor. Ağustos ayında tanıtımı gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber tanıtımı yapılacak olan bu cihazlar ile ilgili yeni bir sızıntı gerçekleşti. Heyecanla beklenen her iki modelin de ekran boyutları belli oldu. 

Samsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılarSamsung Galaxy Z Flip2'nin çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılar

Galaxy Z Fold 3 öncekilerle aynı boyutta olacak

Galaxy Z Fold 3 modeli, bir önceki nesilden farklı bir ekran boyutuna sahip olmayacak. Cihaz, 6,23 inçlik dış ekran özelliği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bununla beraber katlanabilir akıllı cihazın iç ekranının boyutu 7.55 inç olacak. Galaxy Z Fold 2 modeline göre büyük değişikliklerin söz edilmediği bu cihazın, daha kompakt bir yapıya sahip olacağı düşünülüyor. Galaxy Z Fold 3 çeşitli önemli yenilikler de sunabilir. Katlanma özelliğine sahip plan bu akıllı telefon, S-Pen desteği ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Aynı zamanda Ultra İnce Cam(UTG) teknolojisinin yer alacağı cihazın ekran altı parmak izi okuyucusu da bulunacak. Akıllı cihaz, bu özelliğe sahip olan ile Galaxy Z Fold modeli olacak. 

Galaxy Z Flip 3 modelinin ikinci ekranı genişleyecek

Serinin bir diğer üyesi Galaxy Z Flip 3, kompakt yapısı ile beğeni topluyor. Cepte taşıma konusunda normal akıllı cep telefonlardan çok daha avantajlı gözüken bu cihaz, konuyla ilgili olarak ortaya atılan iddialara göre daha geniş ikinci ekran ile kullanıcıların beğenisine sunacak Telefona ait olan bilgilerin ve saatin gösterildiği bu ikinci ekran 1.9 inç olacak. Firma ilk modeli olan Galaxy Z Flip‘te bu rakamı 1.1 inç olarak belirlemişti. Her ne kadar ikinci ekranı büyüyecek olsa da cihazın içerisinde bulunan ana ekranında boy değişikliği yapılmadı. Galaxy Z Flip 3 modeli 6.7 inçlik ekran boyutu ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı cihazın kompakt olma ile ilgili nesilden bir farkının olmayacağı öğrenildi.

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 indirimli sunulacak

Geçtiğimiz günler içerisinde basın görselleri aktarılan bu iki model, fiyat konusunda hayranlarını mutlu edecek. Galaxy Z Fold 3 modelinin 1.600 dolardan kullanıcıların beğenisine sunulacağı düşünülüyor. Galaxy Z Flip 3 modelinin ise 1.100 ile 1.200 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacağı bekleniyor. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan iddialara göre Samsung, daha fazla kullanıcıya ulaşmak adına fiyatlarına ayar çekecek. Üretim ücretlerini azaltmak adına hedefleyen şirket, cihazlarını daha rekabetçi bir konuma kondurmak istiyor. Söz konusu bu katlanabilir cihazın beklentileri karşılayıp karşılamayacağını yakın zamanda görmek mümkün olacak. 

 


Galaxy Z Flip hakkında şaşırtan gelişmeGalaxy Z Flip hakkında şaşırtan gelişme
Galaxy Z Flip 3 hakkında yeni sızıntılarGalaxy Z Flip 3 hakkında yeni sızıntılar
Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 2 hakkında yeni sızıntılarGalaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 2 hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ