Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung'un katlanabilir telefonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-06 09:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un katlanabilir telefonu hakkında geçtiğimiz günlerde bilgi veren DJ Koh, bu telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda bilgi vermemişti. Fakat bu katlanabilir telefon herkesin merak konusu ve araştırma konusu olmaya başladı. Artık gözümüzde sadece "Efsane" olmaktan çıkan bu telefonu ilerleyen zamanlarda kullanabileceğiz. Şirketin uzun zamandır üzerinde çalıştığı katlanabilir telefon uzun zamandır bizimde beklediğimiz teknolojik ürünler arasında yer alıyor. Bu yılın Kasım ayında tanıtılacağı beklenen ve ismininde Galaxy F olacağı söylenen bu cihazın bazı teknik özellikleri ortaya çıktı.

Samsung'un katlanabilir telefonunun özellikleri

Bu yılın başlarında ortaya atılan bir iddiaya göre Samsung'un katlanabilir telefonunun laptop ve ya kitap gibi bir mekanizmaya sahip olacağı söyleniyordu. Son çıkan raporlara göre Galaxy F'in bazı teknik detayları ortaya çıktı. Bu iddialara göre Samsung Galaxy F, 7.3 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu ekran 1.5R eğriliğe sahip OLED ekranla karşımıza gelecek. Ayrıca katlanabilir telefon 4.6 inçlik harici bir ekrana sahip olacak. Katlanabilir akıllı telefon teknolojisi bir kaç yıl önce neredeyse imkansız gibi görünen bir teknolojiydi. Fakat şimdi Samsung bu teknolojiyi gerçekleştirerek diğer firmalardan bir adım öne geçmeyi düşünüyor. Diğer farklı firmalarında katlanabilir akıllı telefon konusunda çalışmalar yürüyeceğini tahmin ediyoruz. Çünkü bildiğiniz üzere teknoloji sektöründe firmaların birbiriyle mücadelesi sonucunda birçok ileri teknolojik ürünler ortaya çıkabiliyor. Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu piyasaya farklı bir hava katabilir. Özellikle akıllı telefon üreticileri bu yıl içerisinde birçok yenilik getirmişlerdi. Örneğin ekrana gömülü parmak izi okuyucuları, gelişmiş sensörler, çift kamera ile alan derinliği sağlayarak mükemmel fotoğraf çeken kameralar üretildi.

Bu teknolojik donanımların telefonları nasıl mükemmel hale getirdiğini görüyoruz. Bu teknolojik donanımlar telefonları daha işlevsel hale getirse de telefonların maliyetini arttırıyor. Özellikle ülkemizde doların yüksek seviyelerde olması bu telefonları neredeyse bir araba parasına satılıyor. Her ne kadar ülkemizde bu kadar fazla fiyata sahip olan telefonlar olsa da bu telefonlar oldukça fazla satılıyor. Katlanabilir akıllı telefonun fiyatının da oldukça fazla olacağını tahmin ediyoruz. Samsung'un bu akıllı telefonunun gelişmelerini sizlerle paylaşacağız.





PAYLAŞ