Samsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktığı Anda Tükendi - Haberler - indir.com

Samsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktığı Anda Tükendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-17 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yaklaşık 2000 dolarlık fiyatı ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Samsung’un ilk katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold, ön siparişe açıldığı gibi ilk partinin tümü tükendi. Teknoloji devi Samsung, dün itibariyle Galaxy Fold katlanabilir ekranlı modellerini ön sipariş veremeyen kullanıcıları için ”Yüksek talep nedeniyle, daha fazla ön sipariş rezervasyonu kabul edemiyoruz” olarak bir e-posta gönderdi. Bu sözüne ek olarak ise Galaxy Fold katlanabilir cihazlarının stokları yenilendiği zaman kullanıcılarına bilgilendirme mesajı göndereceğini ifade etti. Samsung’un ilk etapta ne kadar bir satış gerçekleştirdiği bilinmiyor. Önümüzdeki haftalarda kesin rakamların açıklanması bekleniyor.

Galaxy Fold Ön Siparişlerde Tükendi

Samsung Galaxy S10 Rekorları Altüst EttiSamsung Galaxy S10 Rekorları Altüst Etti

Diğer yandan ABD’nin en büyük operatör şirketleri olan AT-T ve T-Mobile tarafından 24 ay boyunca aylık 82.50 dolar ödeyecek olan kullanıcılara Galaxy Fold verilecek. Bu iki operatör kullanıcılara verebileceği rakam noktasında ise 4500 Galaxy Fold stoğunun olduğunu ifade ediyor. Samsung Galaxy Fold modelinin Türkiye lansmanı gerçekleşse bile cihazın henüz satış fiyatı belli olmuş değil. Ancak 2019’un ikinci çeyreği ile beraber Türkiye’de de satışta olması bekleniyor.

Galaxy Fold’un özelliklerini hatırlatacak olursak, cihazda açıldığı zaman 7.3 inç büyüklüğe erişen bir ekran bulunuyor. Katlanabilir yapıda ise 4.6 inçlik bir ekran sunuyor. Katlanma bölümünde yer alan özel bir menteşe yapısına sahip olan cihazın arka yüzeyinde 12+12+16 megapiksel olarak üçlü kamera sistemi bulunuyor. Ön tarafta ise 10+10+8 megapiksellik kamera yapısını görüyoruz. 12 GB RAM belleğine sahip olan modelde 512 GB’lık dahili depolama bulunuyor. Modelde yer alan parmak izi okuyucusu ise yanda yer alan kilit tuşunun üzerinde bulunuyor. Bakalım cihaz ülkemizde ne derece bir ilgi görecek satışa çıktığı zaman göreceğiz.


Samsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa ÇıktıSamsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktı
Samsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp AçılabilecekSamsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp Açılabilecek

PAYLAŞ