Samsung'un Katlanabilir Telefonlarını 2019'da Göreceğiz - Haberler - indir.com

Samsung'un Katlanabilir Telefonlarını 2019'da Göreceğiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un yakın bir zamanda katlanabilir telefonlara dair duyurular yapması bekleniyor. Aslında uzun bir zamandır katlanabilir telefonların piyasaya çıkması beklenirken şimdi ise Samsung cephesinden yeni bilgiler geldi. Samsung mobil bölümün CEO ismi olan DJ Koh tarafından geçtiğimiz ay CNBC’ye verilen röportajda katlanabilir telefonların kasım ayında görücüye sunulacağı ifade edilmişti. Samsung’un son dönemlerde sızıntıları gelmeye başlayan ve Galaxy F olarak nitelendirilen katlanabilir telefon modellerinin çıkışının 2019’u bulması bekleniyor. Ancak cihazların detaylarının daha erken olarak 7 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Samsung Developer Conference’da ortaya çıkması bekleniyor.

Katlanabilir Telefonlar

Son ortaya çıkan sızıntı ve söylentilere göre Galaxy F serisi akıllı telefonlarda 4.6 ve tablet modülü şeklinde ise 7.3 inçlik bir ekran sunması bekleniyor. Katlanabilir yapıda olacak bu yeni cihazların tablet ve telefon arası geçişlerinin katlanma şeklinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bir başka iddialara göre ise Galaxy F serisi modellerin ekranlarında Gorilla Glass korunma teknolojisi yer almayacak. Bunun yerine ise Samsung Sumitomo Kimyasal tarafından üretilmiş olan şeffaf polimidlerin yer alması bekleniyor. Bu korumanın Gorilla Glass’dan daha esnek olduğu için tercih edilmesi bekleniyor.

Samsung’un bu noktada 2019 başı ile beraber katlanabilir cihazlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. 2019’da gerçekleşecek olan etkinliklere baktığımızda ise Galaxy F serisini Ocak’ta gerçekleşecek olan Las Vegas’daki Tüketici Elektroniği Fuarı kapsamında görebileceğiz. Ayrıca önümüzdeki ay Barcelona’da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Konferansı kapsamında ise Samsung’un bir başka amiral gemisi serisi olan Galaxy S10 ve Galaxy S10+ ailesini görebiliriz.

Bu yeni katlanabilir yapıya sahip olacak olan modellerin sunacağı teknik özellikler ve donanım detayları ise henüz belli olmuş değil. Ancak Kasım ayı içerisinde tanıtılması beklenilen modellerin özelliklerinin de belli olması bekleniyor.  





PAYLAŞ