Samsung’un Katlanabilir Özellikle Telefonu Galaxy Fold’un Test Video Yayınlandı - Haberler - indir.com

Samsung’un Katlanabilir Özellikle Telefonu Galaxy Fold’un Test Video Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-28 16:21:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz aylarda ürettiği katlanabilir akıllı cihazını resmi olarak tanıtmıştı. Şimdilerde ise Samsung, yayınladığı bir video ile benzersiz özellikleri ve tasarımı sayesinde mobil cihaz sektörüne yeni bir soluk kazandıran katlanabilir ekranlı Galaxy Fold’un test sürecini yakından gözlemleyebilme imkanı sundu. Son zamanların teknoloji piyasasında en popüler konulardan biri şüphesiz katlanabilir akıllı cihazlar. Samsung bu konuda önemli bir imza atarak kendi katlanabilir akıllı cihazını tanıttı.

Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel!Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel!

Katlanabilir cihazların en büyük özelliği hem mobil cihaz hem de tam açılma halinde tablet deneyimi sunmayı başarıyor olması. Galaxy Fold’u da hem mobil cihaz hem de tablet olarak kullanabilirsiniz, böylelikle oldukça farklı bir kullanım elde edebilirsiniz. Galaxy Fold, oyun oynama, video seyretme, internette gezinme ve aynı zamanda farklı uygulamaları da çalıştırma konusunda oldukça fonksiyonel olarak görülüyor. Tam açılma halinde ekranı iki farklı şekilde kullanabileceğiniz Galaxy Fold katlanabilir akıllı cihaz ile aynı anda farklı işlemler yapmak mümkün olacak. Bu özellikle de cihazı diğerlerine göre oldukça fonksiyonel bir hale getiriyor.

Heyecanla beklenen Samsung markalı katlanabilir Galaxy Fold’un yakın zamanda aramıza katılması bekleniyor. Samsung ürettiği katlanabilir cihazın sağlam olması açısından, en güvenilir laboratuvarlarda cihazı test aşamasından geçirdi. Buralarda yapılan dayanıklılık restlerinden bir tanesi ise, katlanma özelliği ile ilgili oldu. Katlanma testi esnasında cihazlar yaklaşık 200 bin kez açılıp kapatılıyor. Bu rakamlar ise, bir akıllı cihazın yaklaşık beş yıl süresince günde 100 kere açılıp kapatılmasına denk geliyor. Bu testin tamamlanması tam bir haftayı buluyor.

Güney Koreli şirket, ürettiği katlanabilir akıllı cihazın sonsuz ekranının ve menteşeli tasarımın dayanıklılığından emin olmak adına böyle bir test gerçekleştirdi. Cihazın tam katlanma özelliği sayesinde bir ilke imza atmayı başaran Samsung, hem tasarımsal hem de donanımsal olarak kullanıcılarını tatmin edecek bir ürün ile piyasada yerini almaya hazırlanıyor. Teknolojik gelişimlerden doğru bir şekilde faydalanarak üretilen Samsung Galaxy Fold, kullanıcılar tarafından heyecanla bekleniyor. Cihazın ise yakın zamanda piyasaya girmesi düşünülüyor.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ürettiği ürünlerde kullanmayı başaran Samsung, katlanabilir akıllı cihazı ile teknoloji gündeminde oldukça popüler bir noktada değerlendirildi. Katlanabilir akıllı cihazlar bir çok fonksiyonel özellikleri ile kullanıcılarını memnun edebilecek güce sahipler. Tasarım olarak biraz büyükler fakat ekranı farklı uygulamalar ile aynı anda açma gibi çoklu işlemler yapmanıza müsaittir. Aynı anda farklı görevlerde de yer almak için Galaxy Fold'u tam olarak açın ve iki ekran da ayrı işlemler yapmanın keyfini çıkarın. 


Samsung’un katlanabilir modeli Galaxy Fold’da kulaklık girişi var mı?Samsung’un katlanabilir modeli Galaxy Fold’da kulaklık girişi var mı?
İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Foldİşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold Kullanan Kullanıcıdan İlk Deneyim YorumlarıSamsung Galaxy Fold Kullanan Kullanıcıdan İlk Deneyim Yorumları

PAYLAŞ