Samsung'un Katlanabilir Modeli Videoda Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung'un Katlanabilir Modeli Videoda Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 14:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un çok yakın bir zamanda yepyeni amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Ayrıca bununla beraber marka merakla beklenen katlanabilir akıllı telefon modelini de tanıtacak. Şimdi ise henüz tanıtımına zaman olan katlanabilir akıllı telefon modeli ilk defa bir videoda ortaya çıktı. 2019 yılının yeni trendi olması beklenen katlanabilir akıllı telefon modelleri için her markanın bir geliştirme sürecinde olduğu biliniyor. Bunlardan başlıca olarak Samsung şirketi dikkat çekerken markanın modeline dair her geçen gün yeni bir detay gelmeye devam ediyor. İspanya’da gerçekleşecek olan dünyanın en büyük akıllı telefon fuarı olan MWC 2019 etkinliği hemen öncesinde katlanabilir bu modelin detayları bir videoda ortaya çıktı. Gelin şimdi bakalım Samsung bu söz konusu katlanabilir akıllı telefon modelinde neler sunacak.

Samsung Katlanabilir Akıllı Telefonu Gözüktü

Bollywood, Galaxy M Serisi Reklamı GörüldüBollywood, Galaxy M Serisi Reklamı Görüldü

20 Şubat ile beraber ABD’nin San Francisco kentinde düzenlenecek olan etkinlik ile beraber bu yeni modelin kesin olarak tanıtılması bekleniyor. Ancak Samsung Vietnam tarafından yayınlanan ve daha sonra kaldırılan bir videoya göre katlanabilir akıllı telefon modelini net bir şekilde görüyoruz. Diğer yandan söz konusu video ile beraber henüz duyurusu gerçekleşmeyen yeni Samsung ürünlerini de görmek mümkün oluyor. Telefona takılarak kullanılan ultrason cihazı ile beraber AR teknolojisine yönelik yeni ürün ve parçalar bu videoda net bir şekilde gözüküyor.

Royole Flexipai; Dünya'nın Katlanabilir İlk Akıllı Cep Telefonu

Yanlışlıkla sızdırıldığı ifade edilen bu videoya göre katlanabilir telefonun dış bölümü gözüküyor ve iç kısmı ise henüz tam olarak gözükmüyor. XDA Developers tarafından paylaşılan video futuristik bir dünya yapısını konu alıyor. 20 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan büyük Samsung etkinliği ile beraber yeni katlanabilir akıllı telefonun yanı sıra 5G destekli yeni Galaxy S10 serisi ve birçok yeni Samsung ürünü görmemiz bekleniyor. Söz konusu videoya aşağıdan erişebilirsiniz.




Samsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilirSamsung Galaxy S10 ile şarj paylaşımı yapılabilir
Samsung, Galaxy S10'un seri üretimine başladıSamsung, Galaxy S10'un seri üretimine başladı

PAYLAŞ