Samsung'un kapaklı amiral geisi Samsung W20 5G geliyor - Haberler - indir.com

Samsung'un kapaklı amiral geisi Samsung W20 5G geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-17 21:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonların delikli kamera tasarımı ve çentiksiz tasarımlara geçiş yaptığı şu dönemde, özellikle ekran gövde oranının büyütmek adına ekran içerisine kamera ve parmak izi tarayıcısı gibi teknolojilerin kullanıldığını görüyoruz. Ancak Samsung’un bir süre önce yeni nesil bir kapaklı akıllı telefon modeli geliştirdiği iddia edilmişti. Özellikle Çin bölgesinde kapaklı telefonlar hala satışta olurken, Güney Koreli şirket Samsung şimdi ise yeni geliştirmiş olduğu kapaklı model Samsung W20 5G ortaya çıktı. Samsung W2019 modelinin devamı niteliğini taşıyan bu cihazın tanıtım afişi ise Çin’deki bir fuarda ortaya çıktı. Modelin ortaya çıkan ilk detayına göre Snapdragon 855 işlemci gücüne sahip olacak.

Samsung W20 5G Geliyor

Samsung, Galaxy A serisi ile kanatlandıSamsung, Galaxy A serisi ile kanatlandı

Samsung W2019 Kasım ayında tanıtılan bir model olmuştu. Bu noktada Samsung W20 5G cihazının da kısa bir süre içerisinde tanıtılması bekleniyor. Cihazın özellikleri henüz bilinmezken, Snapdragon 855 veya Snapdragon 855 Plus işlemcisine sahip olması bekleniyor. Depolama tarafında 512 GB’lık bir alana sahip olacak olan modelin fiyatının da yüksek bir etikete sahip olması bekleniyor. Öyle ki W2019 modeli Çin üzerinde 1200 dolar bir fiyat etiketine sahip olmuştu.

Çin bölgesi için 1200 dolar oldukça yüksek bir rakam olurken şimdi ise yenilenen model sahip olacağı 5G desteği ile beraber ise daha da yüksek bir rakamdan satışa çıkması bekleniyor. Bakalım model Çin’de ne derece ilgi görecek yakında belli olacak.


Samsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attıSamsung, yeni Note 10 reklamıyla iPhone 11'e diss attı
Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?Samsung Galaxy S ve Galaxy Note markaları birleşiyor mu?

PAYLAŞ