Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı! - Haberler - indir.com

Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 11:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Samsung'un giyilebilir cihazları için özel olarak Tidal uygulaması çıktı. Peki bu uygulama ile birlikte giyilebilir cihazları kullanan kullanıcılara ne gibi özellikler sunuyor?

Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!

Müzik yayın servisi olan Tidal, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile birlikte Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel olarak bir uygulama çıkardığını belirtti. Tidal'ın bu uygulaması:

Tidal Tasarımını Komple DeğiştiriyorTidal Tasarımını Komple Değiştiriyor
  • Samsung Galaxy Watch
  • Samsung Gear Sport
  • Samsung Gear S3
  • Samsung Gear S2

gibi akıllı saatlerde ve Gear Fit2, Gear Fit2 Pro'nunda aralarında bulunduğu fitness için üretilen bu bileklerde de kullanılabilecek. Bu sayede Tidal, giyilebilir cihazlara özel ilk uygulamasını çıkartıyor. Bu uygulama içerisinde yer alan "Ana Menü" üzerinden kullanıcılar müziklerine ulaşabilecekler. Ayrıca "Keşfet" bölümünün altında editoryal içerikler bulunuyor ve Tidal'ın kataloğu, çalma listeleri içerisinde arama yapılabiliyor. Kullanıcılar çevrimiçi değilken bu müzikleri indirerek dinleyebilecekler.

Bu indirme özelliğini daha önce Spotify Premium'da görmüştük. Fakat Tidal, bu indirme özelliği çok daha çekici hale getirmek amacı ile Samsung'un giyilebilir cihazları için egzersiz çalma listeleri oluşturdu. Güney Kore asıllı Samsung, yakın zaman içerisinde dünyaca ünlü müzik platformu Spotify ile uzun vadeli iş birliğinin duyurusunu yapmıştı. Spotify ve Samsung hesapları da Samsung'un SmartThings uygulaması ile akıllı ev entegrasyonu için birbirine bağlanabilecek. Tabi bu özellikler şuan plan halinde. Şirketlerin bu planlarını ne zaman hayata geçireceği bilinmiyor fakat Tindal şirketinin bu uygulaması ile birlikte giyilebilir cihazları olanlar müzik zevkine hiç ara vermeden devam edebilecekler.

Tidal'in yeni geliştirdiği bu uygulama Samsung Giyilebilir cihazlarda ve 2017 veya çok daha yeni model Samsung Smart TV'lerde kullanılabilecek. Şirket, gelecek zamanlarda giyilebilir ürünlere yönelik çok daha iyi uygulamaların çıkartılacağının da açıklamasını yaptı. Bu şekilde giyilebilir cihazlara daha fazla işlevsel özellik tanımlanacak ve kullanıcılara çok daha iyi bir deneyim sunmaya yardımcı olacak. Aynı özellikleri Spotify uygulamasından da bekliyoruz. Zaten Tindal'ın birçok özelliği Spotify içerisinde bulunan özelliklere oldukça fazla benziyor. Bu yüzden iki uygulamanın da yakın zamanlarda giyilebilir cihazlar konusunda çok daha iyi işler çıkartması bekleniyor.


Tidal Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sürüm SunacakTidal Tüm Kullanıcılara Ücretsiz Sürüm Sunacak

PAYLAŞ