Samsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen Tasarımı - Haberler - indir.com

Samsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen Tasarımı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 15:53:48
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un 2019 ile beraber pazara süreceği olan ürünler merakla bekleniyor. Şirketin en önemli hamlelerinden birisi ise katlanabilir yapıya sahip bir model olması bekleniyor. 2018 yılını cihaz tasarımları anlamında çentikli olarak bir dönem geçirmiştik. Ancak yeni yıl ile beraber tasarım anlamında markalardan yepyeni atılımlar gerçekleşmesi bekleniyor. Her yıl çerçevelerin biraz daha inceldiğini görürken şimdi ise tasarım anlamında ilerleyen dönem ve yıllarda görmeyi beklediğimiz bazı görseller ortaya çıktı. LetsGoDigital tarafından paylaşılan söz konusu patent içeriklerine göre modellerin yeni üç boyutlu tasarımları ortaya çıkmış oluyor.

Samsung’un İlerleyen Nesil Tasarımları

Samsung'dan OLED Ekranlı Dizüstü Bilgisayar Modeli GeliyorSamsung'dan OLED Ekranlı Dizüstü Bilgisayar Modeli Geliyor

Yeni görsellere göre her köşesi ekran olan ve çerçeve anlamında köşesiz bir yapıya sahip olan cihazlar oldukça şık duruyor. Henüz gerçek olmayan ancak potansiyel teknoloji ile böyle bir ürün üretilirse şirketin bir ilke imza atması bekleniyor. Bu teknolojiye sahip oldukları düşünülen markanın böyle bir tasarımı ne zaman prototipe dönüştürür henüz bilinmiyor. Ancak tamamen ekran olarak gördüğümüz bu modelin günlük kullanım tarafında da koruma zorlukları olacaktır. Henüz patent ve taslak çizim sızıntıları olarak karşımıza çıkan bu modelin ilerleyen yıllarda gelişen teknolojiyle beraber gerçeğe dönüşmesi bekleniyor.

Samsung’ndan ise şuan için yeni yılla beraber Flex tasarıma sahip Galaxy Fold modeli merakla bekleniyor. Infıtiny Flex olarak nitelendirilen katlanabilir yapıya sahip ekran tasarımı 7.3 inç ve 4.6 inç olmak üzere iki ekrana sahip olacak. Bu cihazın katlanmadan ki 7.3 inçlik büyük hali 1536 x 2152 piksel bir çözünürlük sunacakken 420 ppi değerine sahip olacak. İkinci ekran 4.6 inçlik 21:9 panel ise yine 420 ppi ve 840 x 1960 piksel çözünürlüğe sahip olacak. 5G desteğe sahip olacak bu modelin 2019 yılında 1 milyon adet üretilmesi bekleniyor.  


Samsung Galaxy S10'dan 5G AçıklamasıSamsung Galaxy S10'dan 5G Açıklaması
Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!Samsung Galaxy S10'dan yeni görüntüler!
Samsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptıSamsung, Twitter'da iPhone üzerinden paylaşım yaptı

PAYLAŞ