Samsung'un, Galaxy Note 9'dan beklentileri yüksek - Haberler - indir.com

Samsung'un, Galaxy Note 9'dan beklentileri yüksek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-14 11:02:57
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

DJ Koh, “Hepimiz göreceğiz ki Galaxy Note 8’in satış oranlarını geride bırakacak. Bunlar gerçekleştiği zaman ise Galaxy Note serisine yapılan spekülasyonlar son bulmuş olacak.” şeklinde konuştu.

Ortalıkta dolanan dedikodulara göre Samsung Galaxy Note 9’un istenilen satış rakamlarına ulaşmaması dahilinde şirket Galaxy Note sersinin üretimini sonlandıracak. Şayet son bulursa yerine Galaxy S serisine S-Pen destekli özel bir model ekleyecek. Şayet söylenenler doğru ise Galaxy S9’un satışları istendiği gibi değil ve şirketin Galaxy Note 9’dan da beklentisi yüksek değil.

DJ Koh Samsung Galaxy Note 9’un satışlarının yüksek olacağını vurguluyor

Firmanın Mobile CEO’su DJ Koh ise böyle bir şeyin gerçek olmadığını savunarak tüm söylenenlere güldü. Şirketin Galaxy S9 satışlarından gayet memnun olduğunu ifade eden CEO DJ Koh, “2017 yılına göre %6 oranında artış gözlemledik. Galaxy S9 bazı pazarlarda Galaxy S8’i çoktan geride bıraktı.” dedi. CEO DJ Koh Galaxy Note 9 için satışların gayet iyi olacağının altını çizdi.

Galaxy Note serisine yapılan spekülasyonlar son bulmuş olacak

DJ Koh, “Galaxy Note 9 bluetooth destekli S-Pen’i, 4000mAh bataryası ve değişken diyaframlı arka kamerası sayesinde birçok yeniliğe imza attı. Hepimiz göreceğiz ki Galaxy Note 8’in satış oranlarını geride bırakacak. Bunlar gerçekleştiği zaman ise Galaxy Note serisine yapılan spekülasyonlar son bulmuş olacak.” şeklinde konuştu. DJ Koh çok iddialı konuşuyor. Bakalım söylediklerinde haklı çıkacak mı? Bunu hep birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz.
 





PAYLAŞ