Samsung'un fiyat performans olacak Galaxy A40'ın Geekbench skoru - Haberler - indir.com

Samsung'un fiyat performans olacak Galaxy A40'ın Geekbench skoru

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-17 12:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Giriş ve orta seviye akıllı telefonlarında büyük anlamda değişiklikler gerçekleştirecek olan Samsung’un yeni giriş-orta seviye telefonu olan Galaxy A40, Exynos işlemciye sahip olacağı gibi aynı zamanda 4 GB RAM özelliği ile vitrindeki yerini alacak.

Akıllı telefon pazarında devler arasında yerini alan Samsung’un amiral gemisi akıllı telefon segmentindeki yeni akıllı telefonu olan Samsung Galaxy S10 Plus’ın, Geekbench skoru yeni ortaya çıkmıştı. Çıkmaya çıktı ancak şimdi de şirketin giriş-orta seviye seviye akıllı telefonu olduğu zannedilen SM-A405FN model numarasına sahip olan Galaxy A40, Geekbench’te gün yüzüne çıkmış oldu. Bu da Galaxy A40’a karşı olan beklentileri bir hayli yükseltmiş oldu. Bakalım kullanıcılarda aynı yorumu yapacak mı?

Sony Xperia XZ4 Geekbench Skoru GözüktüSony Xperia XZ4 Geekbench Skoru Gözüktü

Samsung Galaxy W2019 için resmi paylaşım yapıldı 

Galaxy A40, Exynos 7 bin 885’ten gücünü alacak

Tek çekirdekli bir cihaz olan Samsung Galaxy A40, performans puanı olarak bin 319 puan aldı. Aynı zamanda cihaz çoklu çekirdek performansında 3 bin 976 puan aldı. Galaxy A40, 4 GB RAM’e ve aynı zamanda Android 9 Pie işleitm sistemine sahip olduğunu da sizlere hatırlatalım. Ayrıca gene Geekbench skorundan takip ettiğimiz kadarı ile Samsung Galaxy A40, Exynos 7 bin 885’ten gücünü alacak. Giriş ve orta seviyede Çinli üretici firmalar ile kıyasıya bir rekabete giren Samsung, bu nedenle şirketin yeni Galaxy A serisi telefonlarının fiyat/performans açısından çok daha iddialı olacağını söyleyebiliriz.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ