Samsung'un Eski Amiral Gemilerinde de Artık Bixby Tuşu Özelleştirilecek - Haberler - indir.com

Samsung'un Eski Amiral Gemilerinde de Artık Bixby Tuşu Özelleştirilecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-01 13:05:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Samsung, kullanıcılarına çok daha işlevsel bir kullanım sunmak adına Samsung cihazlarda bulunan Bixby tuşunu eski amiral gemilerinde de özelleştirme imkanı sundu. Her geçen gün gelişim gösteren ve birbirinden farklı tasarımlar ile donanıma sahip olan özellikli akıllı cep telefonları ile karşımıza çıkan Samsung'un Bixby özelliği artık Samsung'un eski amiral gemilerinde de kullanıma sunulacak. Samsung, Bixby tuşunu özelleştirme imkanını, Android Pie'nin yüklü olduğu her bir akıllı cihazda kullanıma sunulacak. Kullanım kolaylığı ve işlevsellik anlamında oldukça işinize yarayacak olan Bixby özelliği sayesinde akıllı cihazınızı kendi istediğiniz gibi özelleştireceksiniz. 

Bixby Eski Amiral Gemilerine Geliyor 

Eski amiral gemilerinden bulunmayan Bixby özelliği artık eski amiral gemilerinde de yerini alacak. Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, gerçekleşecek olan bu güncellemenin daha fazla beklememesi için hızla kullanıma sunuldu. Gelen bu yeni güncelleme sayesinde Galaxy S10 serisi ile hayatımıza giren Bixby özelliği Galaxy S8, S8+, S9, S9+, Note 8 ve Note 9 gibi üst düzey Samsung cihazlarda kullanılması mümkün hale gelecek. Samsung tarafından sunulan bu özellik kullanıcılar için son derece işlevsel olup çeşitli özelleştirme seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Tüm bu özelliklere rağmen bir takım kısıtlamaların yer aldığını da görmeden geçemeyeceğiz. Örneğin, Bixby tuşu Google Asistan veya Cortana gibi başka bir dijital asistanı başlatacak şekilde tekrar ayarlanamıyor. Yani sadece bir sistem üzerinden iletişim sağlanıyor. 

Galaxy S9 Bixby Nasıl Kapatılır?Galaxy S9 Bixby Nasıl Kapatılır?

Bunlara ilave olarak, Bixby butonunu kullanmak istemezseniz devre dışı bırakma ya da Bixby uygulamasını akıllı cihazınızdan kaldırma seçeneklerini de sorunsuz bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bixby'i değerlendirmek isteyen kullanıcılar tek bir tuş ile seçmiş olduğu uygulamaya erişim sağlayacaklar. Tuşa iki kere dokunduklarında ise Bixby uygulamasını aktif hale getirerek kullanım sağlayacaklar. Bununla beraber aynı zamanda parmakla tuşa her zamankinden uzun süre bastığınız taktirde Bixby yine devreye girerek kullanım sunacak.

Samsung tarafından sunulan Bixby özelliği dijital asistan pazarında Google Asistan, Amazon Alexa, Microsoft Cortana ve Apple Siri gibi rakipleriyle zaman zaman karşı karşıya geliyor. Bixby’nin Samsung kullanıcılarının hayatına giriş yaptığı dönemler pek parlak olmasa da, şirket dijital asistanı geliştirmek ve etki alanını genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Samsung, kullanıcıların isteklerini göz önünde bulundurarak onlara kusursuz bir kullanım alanı sunmak adına daima çalışmalara devam ediyor. Gördüğümüz gibi şimdi de Bixby asistanını geliştiren Samsung, yine kullanıcılarını memnun edecek. Akıllı cihazınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda özlleştirmek için Bixby asistanından faydalanabilirsiniz. 

 


Galaxy Note 9'un Bixby 2.0 İle Geleceği KesinleştiGalaxy Note 9'un Bixby 2.0 İle Geleceği Kesinleşti
Samsung Bixby İçin Düğmeye Bastı!Samsung Bixby İçin Düğmeye Bastı!
Samsung'un Bixby akıllı hoparlörü yoldaSamsung'un Bixby akıllı hoparlörü yolda

PAYLAŞ