Samsung'un Bixby akıllı hoparlörü yolda - Haberler - indir.com

Samsung'un Bixby akıllı hoparlörü yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 18:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Birkaç yıl öncesine kadar kendi sanal asistanını yayınlayan Samsung, Bixby'i tanıttı. O dönem bunların tanıtımı yapılırken ortalıkta bazı iddialar dönmüştü. Samsung'un kendi akıllı hoparlörünü yayınlayacağına dair iddia idi bu. Şu an ortalıkta dolaşan iddia ise daha doğrusu soru ise Samsung akıllı hoparlörü nasıl olacak' Bu soru cevaplanmış durumda. Galaxy Note 9 akıllı telefonunun tanıtılacağı gün Samsung, akıllı hoparlörü Bixby 2.0 sesli asistan ile beraber tanıtımını gerçekleştirecek. Buda demek oluyor ki akıllı hoparlör daha iyi bir performans gösterecek. Aynı zamanda geliştirilen teknoloji sayesinde sesi veren kişiyi izleyen ve sesi o kişiye doğru yönlendirebilen bir teknoloji ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Ayrıca kaliteli bir ses deneyimi yaşatacak olan hoparlöre daha şimdiden yoğun bir ilgi var diyebilirim.

Samsung Galaxy Note 9, 9 Ağutos tarihinde tanıtılacak.

Ortalıkta birçok iddia dolanıyor. Dolanan bu iddialardan bir tanesi de Samsung'un yeni ürünü olan akıllı hoparlörün, Galaxy Note 9 ve Bixby 2.0 ile beraber tanıtılarak aynı gün insanlara anlatılacak deniliyor. 9 Ağustos tarihinde Galaxy Note 9'u tanıtacak olan Samsung, akıllı hoparlörü için net bir şey söylemiyor.

Samsung akıllı hoparlör hakkındaki sessizliğini korumaya devam ediyor

Gerek sosyal medyada olsa gerekse insanların kendi arasında olsun dönen söylentilere göre Samsung'un akıllı hoparlörünün fiyatı 300 Dolar olacağı konuşuluyor. Bu rakam kesin bir rakam olmamakla beraber şayet bu dedikodu gerçek çıkarsa 349 Dolar olan HomePod ile 399 Dolar olan Google Home Max'a göre daha avantajlı bir hoparlör olacak. Ancak az öncede belirttiğim gibi bunlar tamamen söylentilerden ibaret. Firma tarafından hala net bir açıklama yok.





PAYLAŞ