Samsung'un amiral gemisi Galaxy F ile ilgili bilgiler netleşiyor! - Haberler - indir.com

Samsung'un amiral gemisi Galaxy F ile ilgili bilgiler netleşiyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-05 09:35:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun süredir dedikoduları dönen Samsung Galaxy F ile ilgili detaylar artık netleşiyor. Duyuru tarihi yaklaşırken bu amiral gemisine ait bazı detayları ortaya çıktı.

Samsung'un amiral gemisi Galaxy F ile ilgili bilgiler netleşiyor!

Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonu olacak olan Samsung Galaxy F, 7 Kasım tarihinde ABD'nin San Francisco şehrinde geliştirici konferansında tanıtılacak. Bu duyuruya çok az bir süre kalmasına rağmen, Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F hakkında daha fazla detay gelmeye devam ediyor. SamMobile sitesindeki bir habere göre, bu akıllı telefon ABD'de SM-F900U, Avrupa'da SM-F900F, Asya'da ise SM-900N model numaralarına sahip olacak. Bu bilgiyle ulaştığımız nokta ise bu telefonun tüm dünyada piyasaya sürüleceği anlamıdır. Yapılan habere göre cihaz, 512 GB depolama alanına sahip olacak. Bu özellikle de telefon, üst segmentte konumlanacak. Fakat üzücü bir haberse fiyat etiketinin de yüksek bir değerde olacağı işaretidir. 

Samsung Galaxy S9'a Stock Arayüz YüklemekSamsung Galaxy S9'a Stock Arayüz Yüklemek

Samsung, bu akıllı telefonunu oldukça özelleştirmiş. Bu sebeple daha da iyi bir Android deneyimi sunacak ve bunun için Google ile işbirliği yapacak. Telefonun en az bir versiyonu çift SIM desteğine sahip olabilir. Fakat bu özellik daha telefon hakkındaki iddialar arasında yer alıyor. SamMobile sitesinde başka bir nokta daha dikkat çekiyor. Genel olarak beklenti bu Samsung'un amiral gemisinin katlanabilir ekranlı modeli olması yönünde olsa da, Samsung'un bu modeli uzun zamandır konuşulan oyun telefonu ailesine ayırmış olabileceğinden de şüpheleniliyor. Böyle bir ihtimal olunca kullanıcıların aklı biraz da olsa karışıyor. Samsung Galaxy F modeli, 7 Kasım tarihinde tanıtılacak. Bu tarihte telefon hakkındaki tüm detayları öğrenebileceğiz. Bu sayede telefonun katlanabilir mi yoksa oyunculara özel bir telefon mu olacağını göreceğiz.

Bildiğiniz üzere oyun sektöründeki ani sıçrayış sebebiyle akıllı telefon üreticileri normal kullanıcıların yanı sıra oyunculara yönelerek bu alana özel akıllı telefonlar sunmaya başladı. Bu sayede oyuncular mobil kısımda biraz daha fazla para harcayarak yeni modeller aldı. Bu sayede üreticiler daha fazla tüketiciye ulaşmayı başardı. Fakat son dönemde konuşulan katlanabilir telefon, tüm tüketicilerin dikkatini çekiyor. Samsung'un da böyle bir girişimi olduğunu biliyoruz. Bu yeni çıkacak olan modelinin nasıl olacağını 7 Kasım tarihinde öğreneceğiz.


Samsung Tam Ekran İçi Parmak İzi Okuma Patenti AldıSamsung Tam Ekran İçi Parmak İzi Okuma Patenti Aldı
Samsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop GeliyorSamsung'dan Şimdi ise Katlanabilir Laptop Geliyor
Samsung, Apple ve Huawei Ekran Değişim ÜcretleriSamsung, Apple ve Huawei Ekran Değişim Ücretleri

PAYLAŞ