Samsung'tan süpriz telefon Galaxy S20 Fan Edition - Haberler - indir.com

Samsung'tan süpriz telefon Galaxy S20 Fan Edition

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-12 22:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yaşanan yeni bir gelişme ile beraber Samsung Galaxy S20 Fan Edition modeli ortaya çıktı. Geçtiğimiz yılın son döneminde ülkemizde satışa sunulan Samsung Galaxy S10 Lite modeli karşımıza çıktı. Bu yıl ise Galaxy S20 ile beraber yeni bir Galaxy S20 Lite modeli gelecek mi merak ediliyordu. Bu beklentilere yönelik ise Samsung Galaxy S20 Fan Edition olarak bir modeli pazarda görebiliriz. Model numarasına kadar ortaya çıkan bu telefonun henüz nasıl bir görünüme sahip olacağı bilinmiyor. 5G’li ve 5G desteği olmayan olarak iki farklı versiyon ile gelmesi beklenen bu sürpriz model, bütçe dostu fiyatı ile dikkat çekmesi bekleniyor. Kutu içeriğinden Android 10 işletim sistemi ile beraber One UI 2.5 arayüzü ile çıkması bekleniyor. Diğer yandan modelde 128 GB ise dahili depolama bulunması bekleniyor.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition geliyor

Galaxy Fold 2, S-Pen desteğine sahip olmayacakGalaxy Fold 2, S-Pen desteğine sahip olmayacak

Galaxy S20 Fan Edition modeli tahminlere göre daha düşük bir kamera sistemine sahip olacak. Ancak işlemci gücü tarafında ise Snapdragon 865’in kullanıldığını göreceğiz. Daha öncesinde ise üç farklı modele sahip olan Galaxy S20 ailesine bir Tactical Edition askeri kullanıma odaklanan bir cihaz karşımıza çıkmıştı. Zorlu ortam koşullarında sorunsuz kullanılabilmesi için tasarlanan bu model özel bir hazne ile geliyor. BU noktada kullanılamaz hale zor getirilmesi beklenen bu model teknik özellikler bakımında ise Galaxy S20 ile aynı donanım detaylarına sahip durumda.

Gece görüş özelliği açıldığı zaman ekranı kapatan bir night-vision moduna da sahip olan bu model birçok uygulamayı tek tuşla açmayı kolaylaştıran mod ile sessiz modu ile tüm iletişimi kesme yeteneğine de sahip durumda. Bakalım Samsung’un yeni modeli olması beklenen S20 ailesine yeni bir Fan Edition modeli dahil olacak mı ilerleyen günlerde göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Galaxy S20 Ultra Limited Edition White özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Galaxy S20 Ultra Limited Edition White özellikleri ve fiyatı
Galaxy M51'in tüm özellikleri sızdırıldıGalaxy M51'in tüm özellikleri sızdırıldı

PAYLAŞ