Samsung'tan kulaklık girişi için radikal karar gelebilir! - Haberler - indir.com

Samsung'tan kulaklık girişi için radikal karar gelebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-11 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın telefonlardaki kulaklık girişine veda etmesinin ardından sıranın Samsung’a geldiği konuşuluyor. İşte gelen son iddialar.

Apple’ın telefonlardaki 3.5 mm kulaklık girişine veda etmesi, telefon sektörü için bir dönüm noktası olarak kabul edilmişti. Yaşanan bu değişiklik sonrasında pek çok firma tarafından da benzer şekilde bir üretim görülürken Samsung’un önümüzdeki yıl itibari ile beklenen radikal değişikliği yapacağı iddia edildi. Şu ana kadar marka tarafından yapılmış olan resmi bir açıklama olmasa da kulislerden gelen bilgilere göre marka bu konudaki hazırlıklarını tamamlamak üzere.

Samsung'un Android Pie İle Sunacağı YeniliklerSamsung'un Android Pie İle Sunacağı Yenilikler

Samsung, Galaxy Note10’u ‘Da Vinci’ Kod Adıyla Geliştirmeye Başladı

Note 10 yada S11 ile değişim başlayacak

Sektör içinden gelen bilgilere göre Samsung bu değişimi Galaxy Note 10 ya da Galaxy S11 modellerinden birisi ile başlatacak. Kulaklık girişinin kaldırılması ile birlikte marka bundan sonraki modellerinde de kulaklık girişine yer vermeyecek. Alt seviye modellerinde böyle bir değişim yapılması beklenmezken amiral gemileri için bu karar, bir dönüm noktası olacak. Kulaklık girişlerinin kaldırılmasının ardından C tipi USB girişlerin kullanılabilmesi da konuşulanlar arasında.

Bugüne kadar mobil sektörde yapılan kulaklık giriş tartışmalarına karşın ılımlı bir tutum sergilediği görülen Samsung’un bu değişim ile birlikte nasıl bir yol izleyeceği ve bu değişimi nasıl tanıtacağı da merak ediliyor. Fakat Apple kullanıcıların özellikle başlangıç aşamasında yaşadığı zorlukların Samsung kullanıcıları için de önümüzdeki günlerde yaşanabileceği net olarak görülüyor.

Samsung'un yeni akıllı telefon serisi: Galaxy M


Samsung Galaxy Note 9 Android Pie Arayüzü GözüktüSamsung Galaxy Note 9 Android Pie Arayüzü Gözüktü
Samsung'un Katlanabilir Telefonlarını 2019'da GöreceğizSamsung'un Katlanabilir Telefonlarını 2019'da Göreceğiz
Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!Android Pie Samsung Galaxy Note 9 için geliyor!

PAYLAŞ