Samsung'tan devrim yaratacak yeni kulaklıklar - Haberler - indir.com

Samsung'tan devrim yaratacak yeni kulaklıklar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-08 13:20:13
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, yenilikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Bilindiği üzere günümüz teknolojisiyle birlikte insanların kulaklık kullanımı da yaygınlaştı. Telefonda konuşurken ya da yolda giderken müzik dinleyerek yürümek adına sürekli kulaklık kullanıyoruz. Fakat bu kulaklıklar bir süre sonra kulakların birtakım problemleri de mevcut. kablo sorununa, kablosuz kulaklık ile çözüm gelse de terleme ya da kulaklarımızın ağrıması gibi problemlerle de karşı karşıya kalıyoruz. Samsung, tüm bu problemlerin hepsini birden ortadan kaldıracak bir kulaklık teknolojisine imza atıyor. Samsung'un yeni teknolojisiyle, kulaklıklarınızı giysilerinizin içinde taşıyabileceksiniz.

Samsung mini hoparlör teknolojisiyle, kulaklıkları tarihe gömebilir

Günümüz teknolojisine baktığımızda, yalnızca iki çeşit kulaklık bulunuyor, biri kulağımızı üstünden saran kulaklıklar, diğeri de kulak iç olanlar. Her iki modelde de bir süre sonra birtakım rahatsızlıklar ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle Samsung, duruma daha farklı bir bakış açısı getirmiş.

Samsung'un şu an üzerinde çalıştığı yeni ses teknolojisi ile birlikte, müziğinizi giysilerinizin içerisine yerleştirdiğiniz küçük bir hoparlör ile dinleyebileceksiniz. Samsung'un da içinde olduğu geliştiriciler tarafından üzerinde çalışılan bu ses teknolojisi, küçük ve ince bir hoparlör olacak. Bu hoparlörü, bir boyun bandına ya da kıyafetlerinize takabileceksiniz. İşin ilginç tarafı ise bu hoparlör, sizin duyabileceğiniz düzeyde müziğinizin sesini verecek. Dışarıya ses gitmeyecek. CES 2018'de kapsamında, yeni teknolojiye dair bir prototip sunulsa da şimdilik bu cihazın piyasaya çıkmasına daha var gibi görünüyor.





PAYLAŞ