Samsung'tan CES 2021 hakkında resmi açıklama - Haberler - indir.com

Samsung'tan CES 2021 hakkında resmi açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-09 19:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, 2021 yılında gerçekleşecek olan CES 2021 etkinliğine katılacağını resmen açıkladı. Yaşanan ve bulunduğumuz pandemi sürecinden ötürü şirketlerin gerçekleştirmiş olduğu büyük etkinliklerde aksamaya sebep olmuştu. Her yıl gerçekleştirilen CES 2021 yılının yeni yılda da gerçekleştirileceği belli oldu. Normal şartlarda canlı bir ortamda yapılan bu söz konusu etkinlikler, bir yıldır salgın sebebiyle online ortamlarda gerçekleştiriliyor. 2021 yılında da etkinliklerin yine bu şekilde devam etmesi bekleniyor. Öyle ki CES 2021 etkinliği de yine online bir ortamda gerçekleşeceği açıklandı. Bu noktada ise konferans uygulaması olan Zoom’a da görev düşmüş olacak.

Samsung, CES 2021’e katılacağını açıkladı

Apple, İphone 12 ön sipariş öncesi Apple Store erişimini kapattıApple, İphone 12 ön sipariş öncesi Apple Store erişimini kapattı

11 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan CES 2021 etkinliği 14 Ocak 2021 tarihine kadar sürecek. Tüketici teknolojisi donanımı, içeriği ve birçok şeyi barındıran CES 2021’e birçok şirket dahil olacak. Samsung ise bu yıl gerçekleşecek CES 2021’e katılacağını açıklayan isimlerden birisi oldu. Samsung’un söz konusu etkinlik kapsamında tanıtacağı bazı ürünler de belli olmaya başladı. Geçtiğimiz yıl bakacak olursak QLED TV serisi ile ses çubukları ve yeni teknoloji ekran modellerini tanıtan Samsung’un bu yıl ise hangi modelleri tanıtacağı henüz netleşmiş değil Ancak yine geçen yıl da olduğu gibi yeni nesil ekranlar yada televizyonların tanıtılması bekleniyor. Samsung severlerin en büyük beklentisi ise yeni bir akıllı telefon tanıtılacak mı konusu oluyor.

Samsung’un geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan modellerden olan Galaxy Z Fold 3, Z Fold Lite ve Z Flip 2 gibi modellerin CES 2021 yılında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Şirket etkinliğe online bir şekilde katılacakken, lansman canlı yayın ile yayınlanacak. Bakalım CES 2021 etkinliği ile Samsung’dan ne gibi yenilikler olacak göreceğiz.


Microsoft, Xbox All Access hizmetini Türkiye'de de başlatacakMicrosoft, Xbox All Access hizmetini Türkiye'de de başlatacak
Google veri ihlali gerekçesiyle dava edildiGoogle veri ihlali gerekçesiyle dava edildi

PAYLAŞ