Samsung'tan batarya ömrü uzun telefon; Galaxy M20 - Haberler - indir.com

Samsung'tan batarya ömrü uzun telefon; Galaxy M20

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 12:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Güney Kore menşei olan teknoloji devi Samsung'un orta sınıf telefonu olan Samsung Galaxy M20, 5000 mAh batarya özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

teknoloji devi Samsung, Galaxy M serisi üzerinde sürdürdüğü çalışmaları hızlandırmış durumda. Samsung Galaxy M10 ve Samsung Galaxy M20 isminde 2 adet yeni modelin yakın bir gelecekte satışa sunulması planlanırken, şu an için Samsung cephesinden konu hakkında herhangi bir ne açıklama ne de basın duyurusu gibi bir şey yok. Hal böyle olunca herkesin kafasında şu soru oluşuyor? Samsung Galaxy M20 hangi özellikleri bünyesinde bulunduruyor?

https://www.indir.com/haberler/samsung-galaxy-m20-detaylari-ortaya-cikti

Android 8.1 OREO işletim sistemine sahip olacak

Samsnug'a bir hayli yakın olan bir kaynağa göre 5000 mAh kapasitesine sahip pil özelliği ile Samsung Galaxy M20, kendinden çokça bahsettirecek gibi görünüyor. Akıllı telefon pazarında daha büyük pilli farklı telefonlar mevcut fakat Samsung ilk defa çıkardığı bir modelde bu denli büyük bir pile yer verecek. Aynı zamanda Samsung Galaxy M20'de su damlası şeklinde çentik olması da beklenen diğer özellikler arasında. Öte yandan Infinitty-U tasarımına sahip olan ilk telefon olarak da karşımıza çıkabilir. Samsung Galaxy M10'un ise Exynos 7870 yonga seti ve 3 GB RAM ile güçlendirileceği ifade ediliyor. 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak olan Samsung Galaxy M20, aynı zamanda LCD ekran ile geleceği öne sürülüyor ve Android 8.1 OREO işletim sistemine sahip olacak. 

 

 





PAYLAŞ