Samsung'tan Apple'a göndermeli tweet! - Haberler - indir.com

Samsung'tan Apple'a göndermeli tweet!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-13 14:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung, teknoloji dünyasındaki en büyük rakibi Apple’ın tanıtımından sonra, Apple’a gönderme içeren bir tweet yayınlandı.

Teknoloji dünyasının ezeli rakipleri Samsung ve Apple, her yıl çıkardıkları yeni modelleri ile birbirleriyle çekişmeye devam ediyorlar. Genellikle Samsung’un tanıtımlarını Apple’dan önce gerçekleştirmiş oluyor. Her zaman olduğu gibi bu yıl da Samsung iki amiral gemisi S9 ve Note 9’un tanıtımını gerçekleştirdi. Şirket S9 serisine göre, Note 9 ile daha çok dikkat çekmeyi başardı. Samsung’un tanıtımı sonrasında gözler Apple’ın yeni iPhone’larına çevrildi ve sonunda Apple da dün akşam yeni iPhone’larının tanıtımını yaptı. Tanıtımın ardından, Samsung Apple’a gönderme içeren bir tweet yayınladı.

Samsung, gönderme yaptığı tweette, Note 9’un özelliklerini vurguladı

Dün akşam Apple’ın yeni iPhone’larını tanıtması üzerine, rakibi Samsung konuya ilişkin bir tweet attı. Bir ay öncesinde Samsung amiral gemisi Galaxy Note 9’un tanıttı ve sonrasında da piyasaya sürdü. Apple’ın tanıtımının ardından, Galaxy Note 9 mu yoksa iPhone Xs Max mi soruları gündeme gelmeye başladı. Samsung attığı tweette, Galaxy Note 9’un sonsuz ekran, 4000 mAh pil kapasitesi, Yenilenmiş S pen ve Su – karbon soğutuculu işlemci özelliklerini vurguladı altına da #gücükeşfet etiketiyle tartışma sona ermiştir notunu düştü. Samsng’un bu yarışta haklı olup olmadığını söylemek için ise henüz erken. Apple’ın benchmark testleri sonrasında, hangi cihazın daha iyi not alabileceği merak ediliyor.





PAYLAŞ