Samsung'dan yeni bir ürün: Webcam Monitor S4 - Haberler - indir.com

Samsung'dan yeni bir ürün: Webcam Monitor S4

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-17 17:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Samsung Webcam Monitor S4, hibrit çalışanların ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır. 

Samsung tarafından Samsung Webcam Monitor S4 (S40VA)'ün tanıtımı yapıldı. Söz konusu bu monitörün Covid-19 salgınının ardından hayatımıza dahil olan hibrit çalışma sistemi için tasarlandığı dile getiriliyor. Monitör, kullanıcıların yerleşik olarak web kamerası, hoparlörleri ve mikrofonuyla kolaylıkla bağlantı kurmasına ve iş birliği içerisinde hareket etmesine yardımcı oluyor. Ürün, 2.0 megapiksellik bir FHD açılır kamera sistemi ile beraber S4 monitörün kullanıcılarına sanal bir toplantıya katılmak ya da bir konferansa dahil olmak adına kızılötesi kamera sistemine sahiptir. Aynı zamanda monitör, kullanıcıların 2 saniye içerisinde monitörlerine giriş yapmalarını ve kilidini açmalarını sağlayan Windows Hello sertifikasına sahiptir. Biyometrik sensörler, Windows 10 cihazlarına, web sitelerine ve uygulamalarına erişim sağlamak için parola girmeyi gerektirmemesi için bir kullanıcının yüzünü etkinleştiriyor. 

Samsung Galaxy Z Flip 3 kurtarma moduna nasıl alınır?Samsung Galaxy Z Flip 3 kurtarma moduna nasıl alınır?

Webcam Monitor S4, Full HD (1920×1080) çözünürlük, netlik ve canlı renklerle optimum görüntüler elde etmeyi sağlayan 178 derecelik yatay ve dikey geniş açılı görüntüleme açısı sunuyor. S4 monitör aynı zaman içerisinde bir USB istasyonu olarak da çalışma sistemine sahiptir. Bu, USB bağlantılı bir dizüstü bilgisayarın aynı zaman içerisinde daha fazla cihazların bağlanmasına izin vereceği anlamına gelmektedir. Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un en yeni monitöründe aynı zamanda gelişmiş bir ses deneyimi için dahili 2W çift stereo hoparlör özelliğine sahiptir. Çoklu bağlantı olarak da HDMI, DP, D-Sub ve ses çıkışı bağlantı noktaları da yer alıyor. Samsung’un S4 monitörü ABD, Avrupa, Güney Kore ve Güney Doğu Asya piyasasında kullanıcıların beğenisine sunuldu. Hibrit çalışma sisteminde kolaylık sağlayan Webcam Monitor S4, Samsung'un en yeni ürünleri arasında yer alıyor. Bu sistem ile beraber hibrit çalışma ortamında çok daha verimli sonuçlar elde edilmesi bekleniyor. 


Samsung çıkarttığı gerilebilir ekran ile benzersiz bir deneyim sunuyor!Samsung çıkarttığı gerilebilir ekran ile benzersiz bir deneyim sunuyor!
Samsung, Sanal RAM'i ücretsiz sunduSamsung, Sanal RAM'i ücretsiz sundu
Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!Samsung'un su altında müzik keyfi sunan kulaklığı: Galaxy Buds!

PAYLAŞ