Samsung'dan Yeni Bir Katlanabilir Sızıntısı Geldi - Haberler - indir.com

Samsung'dan Yeni Bir Katlanabilir Sızıntısı Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-30 16:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un kesin bir ihtimalle 2019 ile beraber katlanabilir yapıya sahip bir modelini sunması bekleniyor. Bu yönde geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen geliştiriciler konferansı kapsamında prototip bir cihazı resmi olarak görmüştük. Şimdi ise şirketin bu modelinde kullanması beklenilen bir ekran paneli ortaya çıktı. Şirketin ekran üretim birimi olan Samsung Display, başta Apple ve birçok üretici markaya ekran panelleri sağlıyor. Şirket özellikle bu noktada OLED ekranlı ile milyar dolarlık gelirler elde ediyor. Bu noktada Samsung Display’ın katlanabilir ekranlar noktasında da önemli bir rolü bulunuyor. Şirket bu noktada katlanabilir esnek AMOLED ekran üreten belli başlı firmalardan birisi olacak. Fakat şimdi yaşanan bir gelişme ile yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

Samsung Display Detayları

Yeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya ÇıktıYeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya Çıktı

Samsung’un OLED ekran üretirken üretimde kullanmış olduğu parçaları üreten şirketin 11 çalışanı tarafından sızdırdıkları bilgiler için tam 13 milyon dolarlık bir ödeme aldığı ortaya çıktı. İfade edilenlere göre Çinlilere satılan bu bilgiler arasında Samsung’un fabrikada kullanmış olduğu esnek OLED panel çizimleri bulunuyor. Bu söz konusu kişilerin hapiste olduğu ve duruşma tarihinin beklendiği ortaya çıktı. Samsung’un Galaxy F olarak adlandırdığı  yeni katlanabilir akıllı telefon modelinde Infinity Flex adlı bir ekran teknolojisi kullanılacağı biliniyor. Bu ekran 7.3 inçlik ve 4.6 inçlik iki adet ekrana sahip durumda karşımıza çıkıyor. 4.6 inçlik olan ekran ise gövdenin dışında bulunuyor.

7.3 inçlik açılır büyük ekran 1536 x 2152 piksel çözünürlük sunacakken 420 ppi değerine sahip durumda. 21:9 ekran yapısına sahip olan 4.6 inçlik küçük ekran ise 840 x 1960 piksel çözünürlük ile 420 aynı ppi değeri sunuyor. Bakalım Samsung’un bu cihazı 2019 ile beraber piyasada ne gibi işler yapacak göreceğiz.


Galaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli OlduGalaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli Oldu
Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!
Samsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları AşacakSamsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları Aşacak

PAYLAŞ