Samsung'dan Oyuncu ve Profesyonellere Özel Üç Yeni Monitör! - Haberler - indir.com

Samsung'dan Oyuncu ve Profesyonellere Özel Üç Yeni Monitör!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 17:05:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Samsung. üç farklı çalışma alanına üç farklı yeni üst düzey monitörlerini tanıttı. Modeller arasında minimalist, üst düzey oyun deneyimi ve içerik üreticilerine özel ince hatlı modelleri oldukça dikkat çekecek!

Samsung electronics üç yeni monitör modelini katıldığı etkinlikte duyurarak: Modern ve minimalist Space Monitör, benzersiz bir oyun deneyimi için tasarlanan CRG9 ve içerik üreticileri için tasarlanan 4K UHD kavisli UR59C modeli. Yeni monitörlerin her biri, etkileyici oyun deneyimi için ultra geniş ekran ve gerçekçi renk performansını artırmak için alandan tasarruf eden tasarımlara kadar bulunan en iyi teknolojileri sunuyor.

LG, 5K Ultra Geniş HDR Monitörünü DuyurduLG, 5K Ultra Geniş HDR Monitörünü Duyurdu

“Samsung’un en yeni monitör serisi inanılmaz derecede çok yönlü ve bu kategoride sürdürdüğümüz yenilikler ile liderliğimizi yansıtıyor.” diyen Samsung Electronics Görsel Ekran İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Seog-gi Kim, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm bu monitörler bu yılki büyük stratejimizin bir parçası. Daha fazlasını yapmanız için ilham verecek harika ve çalışkan cihazlar ile size farklı seçenekler sunarak istediğinizi elde edebilmenizi sağlıyoruz.”

Sadelik ve Minimalistler İçin: Space Monitör

Samsung Space Monitör, kullanıcıların odak noktasını ekrana çekmek için güzel tasarımı ve işlevselliği ile öne çıkıyor. Üründe alandan tasarruf sağlayan, tamamen entegre çalışan kol, masaya kenetlenerek monitör ayağı alanından tasarruf sağlıyor. Samsung Space Monitör'ün kurulumu ve kaldırması da tasarımı sayesinde oldukça basit. Yalnızca geri iterek duvara düz bir şekilde saklamak mümkün oluyor. Gizli kablo, yönetim sistemi gibi bir çok özelliğiyle rahatlığı sevenler ve ofislerin göz bebeği olacak gibi.

Space Monitör, tasarımının yanı sıra özelliğiyle karşımıza çıkarak gücünü tekrar gösteriyor. 27 inç boyutuna sahip model QHD çözünürlükle detatylı görüntüler sunuyor. 32 inçlik modelde ise 4K UHD bir özellikle geliyor.

Oyunculara Yönelik: CRG9 49" Oyuncu Monitörü

CRG dünyanın 32:9 en boy oranına sahip ilk ve tek yüksek çözünürlüğe sahip süper ultra geniş oyuncu monitörü. 49 inç ekranda 120 Hz yenileme hızı ve 4 ms kadar hızlı tepki süresi sunan monitör, görüntü gecikmeleri ve hareket bulanıklığını neredeyse yok ederek oyunlarda sizi zirveye çıkarmada yardımcı oluyor. Oyun deneyimlerinde yüksek performans sunan monitör; takılmalar, ekran yırtılmaları ve giriş gecikmelerini de azaltan AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR teknolojisinden faydalanıyor. Bu şekilde en iyi kare hızı ve en kaliteli görüntüyü tek bir monitörde birleştiriyor.

Birleştirilmiş iki adet 27 inç QHD 16:9 monitöre eşit olan 32:9 en boy oranına sahip monitör, iki görüntü kaynağının aynı ekranda izlenebilmesini sağlayan PBP işleviyle ile tek monitörle çift monitör tecrübesi sunarak işlerinizde yardımcı oluyor. CRG9'da bir adet HDMI, iki adet Display Port, USB 3.0 ve kulaklık girişleri bulunuyor.

Tasarımcılara Özel: UR59C 32"

Her kitleye hitap eden imkanı ve performansıyla içerik üreticileri için ideal olan yeni UR59C 32" monitör, bir milyara kadar renk desteğiyle birlikte 2500:1 kontrast oranı ve 3840x2160 4K UHD çözünürlük sunan kavisli bir ekran tasarımına sahip. 1500R kavis ile elde edilen çevreleyici deneyim, tasarım yapanlar için, film izlemeyi sevenler için veya oyuncular için farkını belli ediyor. Geneleksel monitörlerde sıkça yaşadığımız, uzun kullanımlardaki göz yormalarını da azaltıldığı söyleniyor.

Çift renkli tasarıma sahip olan UR59C, Lacivert-Gri rengine sahipken sadece 6,77mm inceliği ve kumaş desenli arka kasasıyla görsel olarak da dikkat çekiyor. 3 kenarı çerçevesiz ekran, V şeklinde ince fakat sağlam metal standa takılabiliyor. İki uçlu taban ise kabloları sarıyor, çalışma alanında yer açıyor. 

Samsung tarafından üretilen bu monitörler 8-11 Ocak 2019 tarihleri arasında Samsung'un Las Vegas Convention Center'daki CES standında görücüye çıkacak.


LG'nin Yeni 4K ve 5K Monitörleri DuyurulduLG'nin Yeni 4K ve 5K Monitörleri Duyuruldu
En iyi bebek monitörü hangisi?En iyi bebek monitörü hangisi?
Dünyanın ilk 4K G-Sync HDR oyuncu monitörü Asus PG27UQ tanıtıldı!Dünyanın ilk 4K G-Sync HDR oyuncu monitörü Asus PG27UQ tanıtıldı!

PAYLAŞ