Samsung'dan Kripto Tabanlı Para Birimi : Samsung Coin - Haberler - indir.com

Samsung'dan Kripto Tabanlı Para Birimi : Samsung Coin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-25 13:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un teknolojinin her alanında görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket kendi blockhain ağını oluşturmaya başladı. Kapalı devre bir şekilde bu sisteme başlayacak olan Samsung, daha sonra ise halka açılacak. Samsuang’un bu yeni kripto tabanlı para birimi ise Samsung Coin olarak adlandırılıyor. Tabanı Ethereum olan bu yeni Samsung Coin, borsada yer bulacak ve alınıp satılabilecek. Samsung yakın kaynaklara göre edilen bilgiler doğrultusunda marka bu blok zinciri piyasasını araştırmak ve geliştirmek için özel bir ekip kurmuş durumda. Aynı kaynaktan gelen bir başka bilgiye göre bu ekibin yeni başka bir hizmet üzerinde de çalıştığına dair söylentiler bulunuyor.

 Samsung Coin Geliştiriliyor

Samsung Şimdi de Üçe Katlanabilir Telefon Üzerinde ÇalışıyorSamsung Şimdi de Üçe Katlanabilir Telefon Üzerinde Çalışıyor

Ekibin çalıştığı yeni hizmetin ne olduğu bilinmezken ne gibi bir işleve sahip olacağı da bilinmiyor. Samsung’un henüz deney ve geliştirme aşamasında olduğu kripto para birimi Samsung Coin, henüz kesinleşmiş değil. Ancak gelecek dönemlerde Samsung’un özel bir blok zinciri ile piyasaya girebileceği düşünülüyor. Diğer yandan Samsung tarafından dünyanın en çok tercih edilen sanal parası olan Bitcoin ile uyumlu olmadığı için kendi mobil cüzdanını geliştirmiş durumda. Bu kripto para cüzdanı da şuan için bazı ülkelerde aktif durumda.

Samsung Coin kullanıma açılması ile beraber Samsung’un ödeme sistemi Samsung Pay’e de destek vermesi bekleniyor. Ancak konu hakkında şuan için herhangi bir resmi bilginin bulunmadığını hatırlatalım.


Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?
Samsung'un Yeni Tableti Galaxy View 2 Görücüye ÇıkıyorSamsung'un Yeni Tableti Galaxy View 2 Görücüye Çıkıyor

PAYLAŞ