Samsung'dan CES 2020'de yeni Neon teknolojisi tanıtılacak - Haberler - indir.com

Samsung'dan CES 2020'de yeni Neon teknolojisi tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-25 19:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un hiçbir bilgi ve detay vermediği yeni bir gizemli yapay zeka teknolojisi olan Neon’u CES 2020 kapsamında tanıtması bekleniyor. Bu teknolojinin ne olduğu oldukça merak edilirken, kullanıcılar tarafından çeşitli fikirler ortaya sunuluyor. Yönetmek Shekhar Kapur’un Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre Samsung, kullanıcıların “en iyi arkadaşı” olacak şeklinde nitelendirdiği yeni bir yapay zeka teknolojisi için hazırlıkları sürdürdüğünü belirtiyor. Bu yenilikçi teknolojiyi ise CES 2020 etkinliğinde görecekken, “Neon” adlı bu projenin Samsung STAR Lans tarafından geliştirildiği belirtiliyor.

Samsung’dan Neon Teknolojisi Geliyor

Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite ne zaman gelecek?Samsung Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite ne zaman gelecek?

STAR Labs Başkanı tarafından 16 Aralık tarihinden beri Neon hakkında bazı paylaşımlar yapılıyordu. Ancak yapılan bu paylaşımlar kapsamında henüz teknolojinin ne olduğu bilinmezliğini koruyor. Neon’un kendi sitesinde de projenin ne olduğu hakkında bir bilgi yer almıyor. Ancak akıllara sesli asistan Bixby için yeni bir geliştirme olduğu geliyor. Konuyla alakalı bazı kullanıcılar ise Neon teknolojisinin Samsung’un asistanı olan Bixby ile alakalı bir durum olabileceğini düşünüyor. Ayrıca bir tür giyilebilir teknoloji olabileceği düşünceleri de bulunuyor.

Öyle ki Samsung’un bir araştırma sayfasında Bixby logosunun yer alması durumun alakasının onunla olması hakkında düşündürüyor. Diğer yandan yapay zeka asistanları 5G dünyasındaki önemli arayüz sistemlerinin bir parçası olarak görülüyor. Bu noktada ise Samsung’un sesli asistanlar tarafında önemli çalışma ve geliştirmelerin olabilme ihtimali bulunuyor. Tüm bu soruların yanıtını ise CES 2020 fuarı ile beraber alacağız.


Samsung Galaxy Buds+ görseli sızdıSamsung Galaxy Buds+ görseli sızdı
Samsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilirSamsung Galaxy S11, Galaxy S20 ismiyle gelebilir

PAYLAŞ