Samsung’dan bütçe dostu katlanabilir telefon yolda - Haberler - indir.com

Samsung’dan bütçe dostu katlanabilir telefon yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 15:13:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, normal cihazlarının yanı sıra katlanabilir akıllı telefonları ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak hatırlarsak şirket Galaxy Z Fold 2 adlı modelini tanıtmıştı. Şimdi ise bu cihaz sonrasında marka bütçe dostu bir katlanabilir akıllı telefon hazırlığına girişmiş gibi duruyor. Gelen bilgilere göre Samsung yakın bir zamanda bütçe dostu katlanabilir cihazı pazara sunabilir. Son olarak Samsung Galaxy Z Fold 2, büyük bir ihtimalle 1980 dolar civarında bir fiyatla pazardaki yerini alacak. Türkiye’ye giriş yaparsa ise 25 bin TL gibi bir fiyat etiketinin olamsı bekleniyor. Diğer iki katlanabilir modeli gibi hiç ucuz olacak gibi durmuyor. Bu sebeple katlanabilir akıllı telefonlar hala çok kısıtlı kullanıcı kitlelerine hitap ediyor. Samsung ise bu durumu değiştirmek adına yeni hamleler atmaya hazırlanıyor.

Bütçe dostu katlanabilir telefon geliyor

Samsung evde deneme fırsatını başlatıyorSamsung evde deneme fırsatını başlatıyor

SamMobile’da yer alan habere göre şirketten nispeten bütçe dostu bir seçenek olarak katlanabilir akıllı telefonu göreceğiz. Henüz bu model de kesin olarak netleşmiş değilken, şuan için sadece katlanabilir bir model olacağı biliniyor. Şirketin 1000 doların ciddi oranda altında bir fiyatla bu modeli satması bekleniyor. Eğer gerçek olursa ise birçok kişiyi memnun edecek bir cihaz olacak diyebiliriz. Öyle ki katlanabilir akıllı telefonların popüler olması için kesin olarak ucuzlaması gerekiyor.

Henüz yeni cihaz olan Galaxy Z Fold 2 cihazının özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 6.23 inçlik 2267x819 piksel 60 Hz amoled bir ekran yer alıyor. Modelin iç tarafındaki katlanabilir ekranı ise 7.7 inç 2213x1689 piksellik 120 Hz AMOLED bir ekran bulunuyor. Kamera noktasında cihazın arkasında 64 megapiksel F1.8 ana + 12 megapiksel F2.4 2x telefoto + 16 megapiksel F2.2 ultra geniş açı olmak üzere üçlü kamera yapısı bulunuyor. İç ve dışta 10 megapiksellik F2.2 selfie kamera yer alıyor. 4356 mAh’lik pile sahip olan Galaxy Z Fold 2’de 15 W hızlı şarj bulunuyor. Cihaz işlemci gücünü 7 nm Snapdragon 865 Plus işlemcisinden alıyor ve 5 G desteği ile 512 GB depolama ve 12 GB RAM seçeneklerinin olduğunu belirtelim.


Samsung Galaxy S serisi için bir sensörden vazgeçtiSamsung Galaxy S serisi için bir sensörden vazgeçti
Android 11 güncellemesi alacak ilk Samsung telefonlar belli olduAndroid 11 güncellemesi alacak ilk Samsung telefonlar belli oldu

PAYLAŞ