Samsung'dan 19 Mayıs İçin Anlamlı Video - Haberler - indir.com

Samsung'dan 19 Mayıs İçin Anlamlı Video

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-17 12:32:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Türkiye'de akıllı telefon, televizyon ve beyaz eşya gibi cihazların lider markası olan Samsung, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için anlam dolu video yayınladı.

Samsung Türkiye, geçtiğimiz saatlerde resmi YouTube kanalı üzerinden Sen bizi #TanısanSeverdin adıyla yayınladığı video'da Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100.yılını bizlerle birlikte kutluyor.

Bayram tatili öncesinde Netflix'e üye olmak için 5 sebepBayram tatili öncesinde Netflix'e üye olmak için 5 sebep

Samsung 19 Mayıs Bayramını Kutladı!

Samsung Türkiye, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Mustafa Kemal Atatürk'ü yayınladığı reklam filmiyle andı.

Yayınladığı reklam filminde, “Sen bizi tanısan çok severdin. Gülüşümüzü mesela… İçtenlikle gülüşümüzü, Bi’ göz göze gelsek seninle hemen görürdün orada kendini, anlardın bildiğimizi. Seni görmek demenin fikirlerini anlamaktan geçtiğini. Bi’ tanısan, sımsıkı sarılırdın bize sımsıkı sarıldığımız gibi hayattaki en hakiki mürşide. 

Hiç koparmadık hayat damarlarımızı Aşkla dokunduk her notaya, her renge zeki, çevik ve ahlaklı olalım istedin ya, tam da öyle olduk işte. Gözlerimiz hep ileride açtığın yolda, gösterdiğin hedefe oturup iki kelam etseydik şöyle, “İyi ki” derdin. Her gün dedirttiğin gibi bize. Keşke tanısaydın bizi, Çok severdin.

Biz seni tanıdık, çok sevdik. İyi ki tanıdık, hep sevmeye söz verdik. Bugün, hayalindeki gençler olduysak, Hepsi senin o gün attığın adım sayesinde… 19 Mayıs 1919’un 100. yılı kutlu olsun." sözleriyle anlam dolu anlar yaşattı.


Yandex Kullanıcılarını Kurban Bayrami Trafiği İçin UyarıyorYandex Kullanıcılarını Kurban Bayrami Trafiği İçin Uyarıyor
Samsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe GidiliyorSamsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe Gidiliyor

Samsung Sen bizi #TanısanSeverdin


PAYLAŞ