Samsung, yeni sürüm güncellemesinde Android'den hızlı davrandı - Haberler - indir.com

Samsung, yeni sürüm güncellemesinde Android'den hızlı davrandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-02 18:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, aylık güvenlik güncellemesini Google’dan önce sunmayı başardı. Galaxy S20, Galaxy S21 ve Z Flip serilerine gelen güncelleme dünyanın çeşitli bölgelerinde yayınlanmaya başlandı. Android güncellemeleri yayınlama noktasında öncü şirketlerden olan Samsung, Android’in sahibi Google’ın henüz haziran ayı güvenlik güncellemesi kullanıma açık değilken, şirket şimdiden bu sürümü yayınlamaya başladı. Daha önce şirket Google gibi birçok akıllı telefon üretici markayı geride bırakarak, aylık güncellemeler noktasında ilk sıraya konumlanmıştı. Mayıs sonunda ise Haziran güncellemesi Güney Kore’de çoktan yayınlanmaya başladı. Güncelleme şuan için birçok ülkeye ulaşmaya devam ediyor.

Samsung’ndan hızlı güncelleme başarısı

Samsung Galaxy M22 özellikleri netleştiSamsung Galaxy M22 özellikleri netleşti

G99xBXXU3AE8 adlı yazılım güncellemesi, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra modelleri için yayınlanmaya başladı. Güncellemenin odağı haziran ayı güvenlik düzeltmeleri gerçekleştirmek oldu. Bu esnada Samsung’un katlanabilir akıllı telefonu Z Flip 5G modeli de benzer bir güncellemeye sahip oldu. Z Flip’in F707BXXS3DUE1 adlı güncellemesi Avrupa ülkelerinde kullanıma açıldı. Haziran güvenlik güncellemesine kavuşan bir diğer seri Galaxy S20 ailesi oldu. İngiltere ve Lüksemburg ülkeleri başta olmak üzere birçok ülkedeki Galaxy S20 ve Galaxy S20+ ile Galaxy S20 Ultra modelleri güncellemeye erken erişti ve yeni ülkeler ise listeye eklenmeye devam ediyor.

Yukarıdaki bulunan modellerden birine sahipseniz, yeni güncellemeye çok yakın bir zamanda erişebilirsiniz. Bildirim çubuğunuza düşecek olan güncelleme uyarısı ile güncellemeyi gerçekleştirebilirsiniz.  


Samsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilirSamsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilir
Samsung Galaxy A03 hakkında ilk sızıntılar ortaya çıkıyorSamsung Galaxy A03 hakkında ilk sızıntılar ortaya çıkıyor

PAYLAŞ