Samsung, yeni M5 ve M7 monitörlerini tanıttı - Haberler - indir.com

Samsung, yeni M5 ve M7 monitörlerini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-17 03:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber yeni monitör modellerini duyurdu. Bu yeni M5 ve M7 olarak adlandırılan monitör modelleri, Samsung’un akıllı televizyonları ile aynı teknolojiye sahip olarak karşımıza çıkacak. Monitörler, kısa bir süre sonra kullanıcılar karşısına çıkacakken tüm detayları da belli oldu. Güney Koreli üretici marka Samsung bu yeni modelleri 27 inç ve 32 inç boyutlarda üç yeni monitör şeklinde sundu. M5 modeli iki versiyona sahip olarak M7 ise tek bir model ile geliyor. Bu monitörler klasik monitörlerden çok daha fazlasını sunuyor. Öyle ki bu ürünlerin neredeyse televizyon gibi bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz.

Samsung’un bu yeni monitör modeller, Samsung’un televizyon modellerinde gördüğümüz TizenOS işletim sistemi ile geliyor. Bu işletim sistemi ile monitörlerde Netflix, YouTube ve AppleTV gibi uygulamalar yüklü olda geliyor. Ayrıca mağaza desteği de olan monitörlere daha fazla uygulama da yüklenebilmesi mümkün oluyor. Monitör de bu noktada dahili bir WiFi desteğinin de olduğunu söyleyelim.

Samsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyorSamsung Galaxy S20 yeni güncelleme getiriyor

Samsung’un yeni M5 ve M7 monitörleri duyuruldu

Bu yeni monitörler stand veya duvara monte olarak kullanılabiliyor. Tüm varyantlarda 5 wattlık iki hoparlöründe olduğunu belirtelim. İsteyen kullanıcılar monitörlerini uzaktan kumanda ile de kullanabiliyor. Bu kumanda ise Google Asistan, Bixby gibi sesli asistanlar da kullanılabiliyor. Ayrıca bu yeni monitörlerin AirPlay 2 ile uyumlu olduğunu da söyleyelim. Samsung’un bu yeni monitörlerinden M5 olan için 27 inç veya 32 inç boyutlarında satın alınabiliyor. 32 inç boyutunda olan M7 ise 4K çözünürlük desteğine sahip durumda. Diğer yandan her iki monitörde de 2 adet HDMI girişi, bir adet USB Type-C ve Display Port girişleri yer alıyor. M5’te ise iki adet USB Type-A girişi, M7 modelinde ise üç adet giriş görüyoruz.

Samsung’un akıllı televizyon modellerinde sunduğu tüm özellikleri monitörlerinde sunduğunu görüyoruz. Bu noktada Samsung DeX özelliğinin de  bu monitörlerde kullanılabilir olduğunu belirtelim. Diğer yandan monitörlerin Bluetooth 4.2 desteğine sahip olarak klavye, monitör ve fare bağlantısı kurulabiliyor. Monitörlerin oyuncular tarafından sunduğu özellikler ile tercih edilmesi bekleniyor.  


Samsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy A52 5G özellikleri sızdırıldı
Samsung'un Note serisi son mu buluyor?Samsung'un Note serisi son mu buluyor?

PAYLAŞ