Samsung yeni güncellemeyle Galaxy Note 9’daki güvenlik açıklarını kapatacak! - Haberler - indir.com

Samsung yeni güncellemeyle Galaxy Note 9’daki güvenlik açıklarını kapatacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-23 09:49:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung tarafından üretilen amiral gemisi nitelikli  akıllı cihazlarından biri olan Galaxy Note 9 adlı ürün için kritik güvenlik açıklarını ortadan kaldıran bir güncelleme yayınladı. 

Samsung, 2018 yılında piyasaya çıkardığı Samsung Galaxy Note 9 adlı amiral gemisi için Android 10 işlemci sisteminin özelliklerini temel alarak yeni bir güvenlik güncellemesini yayınladı. N960FXXS4DTA1 sürüm numarasına sahip olan güncelleme ilk aşamada Almanya'daki kullanıcılar için yayınlandı fakat gelecek yıl içerisinde cihazın resmi olarak satışa sunulduğu tüm bölgelerde de kullanılacak. 

Samsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu GözüktüSamsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu Gözüktü

Birçok güvenlik sorunu ortadan kaldırılıyor

Samsung tarafından Note 9 adlı cihaz için yayınlanan güncelleme, Android güvenliğini sağlamak için en son Ocak ayı yaması ile güçlendirildi. Buna ek olarak, Android işletim sisteminde yer alan 5 kritik güvenlik sorunu ve sadece Samsung Galaxy akıllı cep telefonları etkileyen 5 sorunun daha ortaya çıkarıldığı belli oldu.

Galaxy Note 9 kullanıcıları Ayarlar - Yazılım Güncelleme menüsü adımları ile bu önemli güncelleme akıllı cep telefonlara manüel bir şekilde indirilebilir. Fakat ilk başta da belirtildiği üzere kademeli bir şekilde dağıtılan bu güncelleme henüz tüm akıllı cihazlara sunulmuş değildir. 

 


Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme GeliyorGalaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme Geliyor
Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!
Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie YayındaSamsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında

PAYLAŞ