Samsung yeni çıkaracağı ürünlerinin Avrupa fiyatlarını açıkladı - Haberler - indir.com

Samsung yeni çıkaracağı ürünlerinin Avrupa fiyatlarını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 09:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından 11 Ağustos tarihinde tanıtılacak tüm modeller için fiyatlar sızdırıldı.

Samsung, yaptığı son açıklama ile birlikte 11 Ağustos’ta yeni bir tanıtım yapacak. Yeni tanıtımda, şirket tarafından pek çok farklı modele yer verilecek. Yeni modellerin özelliklerine dair pek çok önemli sızıntı yaşanmış olmasına rağmen yaşanan son sızıntıda, tanıtılacak tüm modellerin fiyatları paylaşıldı. Böylece 11 Ağustos etkinliği öncesinde cihazlar için tüm detaylar açığa kavuşturuldu.

Yeni Sızıntılar Evan Blass’tan Geldi

Samsung’un 11 Ağustos’ta yapacağı tanıtım için fiyat sızıntıları mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından Evan Blass’tan geldi.  Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Buds 2’nin tanıtılacağı yeni lansmanda fiyatlar ise şöyle;

Galaxy Z Fold 3 Fiyatları

256 GB versiyonu - 1.899 Euro

512 GB versiyonu - 1.999 Euro

Galaxy Z Flip 3 Fiyatları

128 GB versiyonu - 1.099 Euro

256 GB versiyonu - 1.149 Euro

Galaxy Watch 4 Classic Fiyatları

40 mm versiyonu - 379 Euro

44 mm versiyonu - 409 Euro

Galaxy Buds 2 Fiyatları

159 Euro

Yeni modeller ile birlikte sektöre iddialı bir giriş yapacak olan Samsung, bugüne kadar yeni modeller için üstü kapalı bir şekilde açıklamalar yaptı. Bu nedenle tanıtımda tam olarak belirtilen modellerin yer alıp almayacağı bilinmiyor. Aynı zamanda Evan Blass tarafından yapılan açıklamalarda Samsung’un farklı fiyatlandırma seçeneklerini sunması da mümkün. Bu bakımdan Samsung için şu anda soru işareti olarak görülen tüm bu detaylar 11 Ağustos’ta yapılacak Samsung Unpacked etkinliği ile birlikte netlik kazanmış olacak. Şirket için yapılan son açıklamalarda en net ifadeler, Galaxy Note serisinin geliştirilmeyeceği olmuştu.

Galaxy Note Kararı Hayal Kırıklığı Yarattı

Şirket tarafından piyasaya sunulacak yeni modeller her ne kadar heyecan yaratmış olsa da yıllardan beri Galaxy Note serisini geliştirerek geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Samsung, 2021’de yeni bir Galaxy Note modelini tanıtmayacağını duyurdu. Bu bakımdan yeni gelişmeler heyecan yaratmış olsa da Samsung Galaxy Note için kullanıcılarında üzüntüye neden oldu.





PAYLAŞ