Samsung yeni çıkaracağı akıllı telefonu iptal etti - Haberler - indir.com

Samsung yeni çıkaracağı akıllı telefonu iptal etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-17 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi hızla çalışmalarına devam ederek her geçen gün yeni bir telefon ile kullanıcıların karşısına çıkıyor olsa da bu cihazlardan bazıları ilklere imza atarak gündemde adından uzan bir süre bahsettirmeyi başarıyor. Bu cihazlardan biri olan Galaxy M41'in üçüncü parti bir üretici tarafından sağlanan OLED ekranı kullanan ilk Samsung telefon olacağı hakkında çeşitli bilgiler vermiştik. 

Samsung Galaxy M41 ekranı ile farklı yaratacak

Gney Kore merkezli teknoloji devi cep telefonların ekranları konusunda oldukça başarılı olsa da maliyetleri düşürmek adına başka üreticiye ait olan paneli kullanmayı deneyecekti. Fakat, SamMobile tarafından paylaşılan raporlara göre Galaxy M41 için geri adım atıldı. Şöyle ki üretici şirketin Galaxy M41 için yapılan çalışmaları durduğu ve Galaxy M51' odaklandığı aktarıldı. Buna benzer şekilde M51'in farklı bir üreticiye ait olan OLED panel ile karşımıza çıkması bekleniyordu. Fakat yapılan testlerde gereksinimlerin karşılanamadığı ve bu nedenle de şirketin kendi panellerini kullanmaya devam edeceği de dile getirildi. 

Samsung Galaxy M41 ekranı şaşırtabilirSamsung Galaxy M41 ekranı şaşırtabilir

Yani, Güney Koreli teknoloji devinin diğer üreticilere ait panelleri kullanma kararı, önümüzdeki yıla kadar askıya alındı. Galaxy M51 özellikleri şu anda bilinmiyor, ancak Galaxy A51 özellikleri ve tasarımı ile benzerlikler taşıyacak. Güney Koreli teknoloji devi akıllı cihaz üretimi konusunda üst düzey performans sergiliyor olsa da zaman zaman diğer üreticilerden de yardım alıyor. Ekran üretimi konusunda her ne kadar başarısını göz ardı edilemez olsa da zaman zaman farklı şirketlerden yardım alabiliyor. 



PAYLAŞ