Samsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecek - Haberler - indir.com

Samsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 12:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Kore merkezli teknoloji devi Samsung, İngiltere'de kripto para cüzdanı kullanmak istiyor. Ticari marka izni için İngiltere Hükümeti'ne başvuru yaptı. Peki neden Samsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecek?

Samsung, kavisli ekran tasarımını orta seviye telefonlara da getirecek

Samsung One UI, Batarya Yeniliği İle GeliyorSamsung One UI, Batarya Yeniliği İle Geliyor

Samsung, yeni cihazlarına kripto para cüzdanı ekleyecek

Güney Koreli teknoloji devi olan Samsung, kripto para cüzdanını İngiltere tarafında kullanmak için başvuruda bulundu. Şirketi yaptığı bu başvuruda "Yapılacak olan bilgisayar yazılımında, kripto para cüzdanı olarak kullanmak, blockchain kullanarak kripto para transferi yapmak, blockchain teknolojisi ve 3. parti uygulamalar kullanarak kripto para transferi yapabilecek akıllı telefon uygulamaları yapmak" ifadelerini belirtti. Daha sonra Samsung tarafından uygulama ile ilgili olan kısmı yalanlasa da şirket, Galaxy S10 modellerinde kripto para cüzdanı uygulaması olacağı haberleri geldi.

Ayrıca Güney Koreli teknoloji devi, Avrupa Birliği'ne kripto para, blockchain ve bu konularla ilgili uygulamalar için ticari izni marka başvurusunda bulundu. Aralık ayı başlarında Cointelegraph sitesi, HTC'nin yaptığı Exodus 1 telefonu için Bitcoin ve Etherium ağlarını destekleyen ilk telefon olacağını belirtmişti. Ekim ayı içerisinde Güney Koreli teknoloji devi, 7nm teknolojiye sahip işlemci üzerinde de çalışmaya başladı. Güç tüketimi konusunda kripto para mining için çok önemli bir konu olduğu belirtilse de Samsung'un attığı bu adım, mining için Samsung donanımlarının tercih edilmesini sağlayabilir.


Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir?Android Ekrana Samsung Benzeri Edge Ekranı Nasıl Eklenir?
Samsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm DetaylarSamsung Galaxy A10 Geliyor, Tüm Detaylar
Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli OlduSamsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu

PAYLAŞ