Samsung yeni bir Galaxy cihazı tanıtmaya hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Samsung yeni bir Galaxy cihazı tanıtmaya hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 17:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ekim ayında yeni bir Android telefon tanıtacak olan isimlerin arasında, şimdi de Samsung eklendi.

Son dönemlerde akıllı telefon dünyası iyice hareketlenmiş durumda. Birkaç gün önce Apple teknoloji dünyasına yeni 3 iPhone modelini tanıttı. Ekim ayında da LG, Huawei ve Google gibi, Android dünyasının önemli isimlerinin yeni modelleri ile gündeme geleceği biliniyor. Ekim ayında cihazlarını tanıtacak isimler arasına şimdi de teknoloji devi Samsung eklendi. Bilindiği üzere Samsung geçtiğimiz ay içerisinde bu yıl ki ikinci amiral gemisi Galaxy Note 9’u teknoloji severlerle buluşturdu. Galaxy Note 9, teknoloji dünyasında birçok özelliği ile ilgi çekmeyi başaran bir cihaz oldu. Samsung şimdi de Ekim ayı için yeni bir Galaxy cihazı tanıtacak.

Samsung Ekim’in ikinci haftasında, yeni bir cihaz tanıtacağının sinyalini verdi

Samsung’un Ekim 11 tarihinde 4 X Fun (4 kat eğlence ) adıyla bir etkinlik gerçekleştireceği biliniyordu. Bu etkinliğe dair şimdi yeni bir bilgi daha öğrenildi Samsung tarafında yapılan açıklamada, etkinlik kapsamında yeni bir Samsung Galaxy modelinin tanıtılacağı duyuruldu. Samsung yeni Galaxy modelini, “kendinizi hiç olmadığı kadar iyi ifade etmenizin yollarını getiriyor”diyerek duyurdu.

Samsung bu yılki iki amiral gemisini ve üst düzey tabletlerini duyurdu. Bu nedenle 11 Ekim tarihinde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında, teknoloji dünyasına neler sunulacağı konusunda tahmin yürütülemiyor. Samsung Mobile CEO'su DJ Koh’un, katlanabilir telefonla ilgili detayları, Kasım ayında Samsung Geliştiriciler Konferansı'nda paylaşacaklarını söylemesi nedeniyle, bu cihaza dair bir paylaşımın yapılacağı da düşünülmüyor. Samsung sözcüsü daha öncesinde, “Telefon portföyümüzü, kullanıcılara daha iyi ve daha yenilikçi ürünler sunabilmek için geliştirip büyütüyoruz. Şu vakitlerde ise gelecek cihazlar için paylaşacağımız kesin bilgiler bulunmamakta.” diyerek bir açıklama yapmıştı. Ekim ayında ne gibi sürprizlerin beklediği merak konusu.





PAYLAŞ