Samsung yeni arayüzü One UI 3.1.1 denemelerine başladı - Haberler - indir.com

Samsung yeni arayüzü One UI 3.1.1 denemelerine başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-29 09:00:13
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, arayüz yazılımının son sürümü olan One UI 3.1.1'in test aşamasına geçti. Yeni sürümün Ağustos ayının son zamanda çıkması planlanıyor.

Samsung, 2020'nin sonlarında Android 11 tabanlı One UI 3.0'ı piyasaya çıkardı. Bu yılın ilk ayarında ise şirket, Galaxy S21 serisini kullanıcıların beğenisine sunarken, One UI 3.1'i duyurdu. Altı ay sonra ise başarılı teknoloji şirketi, One UI 3.1.1'i test etmeye başladı.

Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli sızdırıldıSamsung'un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli sızdırıldı

Galaxy S21 serisinde yer alacak

Sızdırılan bilgilere göre Samsung, topluluk forumunda bir moderatör, 3.1.1 arayüzünün Ağustos ayının son dönemlerine yakın Galaxy S21 için piyasada yerini alacağını açıkladı. Bu durum, aynı zamanda mağaza raflarında yerini alması beklenen ve yaklaşmakta olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3'ün, arayüz yazılımının yeni sürümü ile beraber piyasada yerini alacağını açıkladı. 

Aynı zamanda CheckFirm uygulamasına göre Samsung, Galaxy S21 serisi için One UI 3.1.1'in test aşamasına başladığı belirtildi. Bu sebeple, söz konusu bu güncellemenin gelecek ayın sonuna kadar sunulması bekleniyor. Ancak maalesef ki, One UI'nin bir sonraki sürümü ile ilgili olarak herhangi bir bilgi mevcut değildir. Bir diğer açıdan ise One UI 3.1.1'in ağırlıklı olarak premium akıllı telefonlar ve tabletler için yeni özellikler sunacağı da dile getirildi. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Samsung'un yeni Galaxy Buds 2 modeli ortaya çıktıSamsung'un yeni Galaxy Buds 2 modeli ortaya çıktı
Xiaomi Samsung'a resmen meydan okuduXiaomi Samsung'a resmen meydan okudu
Samsung Galaxy M21 2021 Edition tanıtıldıSamsung Galaxy M21 2021 Edition tanıtıldı

PAYLAŞ