Samsung Windows 10 sistemine mesajlaşma özelliği ekliyor - Haberler - indir.com

Samsung Windows 10 sistemine mesajlaşma özelliği ekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-04 19:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bilgisayar üzerinden akıllı cep telefonlara ulaşmak ve mesaj göndermek Telefonunuzun uygulamasıyla mümkün hale getirilmiş olsa da; Samsung Windows 10 işletim sistemi için kendi mesajlaşma uygulamasını getiriyor. Yakın zaman içerisinde Microsoft Store üzerinden Hizmetler ve Araçlar kısmında ortaya çıkan bu uygulama; yapılan açıklamalara göre Windows üzerinden kullanıcıların akıllı cep telefonlarından mesaj alıp yollaması sağlanacak.

Sammobile sitesinde yer alan bilgilere göre uygulama şu an için test aşamasındadır. Test aşamasında olsa da her bölgede açık hale getirildi. Bunun yanı sıra Güney Kore merkezli şirket Samsung, kullanım alanını seçilen belirli kişilere izin vererek daha da kısıtlama yapılıyor. Öyle ki Microsoft Store üzerindeki uygulamanın yanında bir de kod girişi görüntülenebilir. Uygulama hakkında toplanan bilgiler şu an için oldukça azdır. Fakat açıklama kısmında görüldüğü üzere uygulama 4G ve 5G mobil veri çalıştırabilen cihazlarla uyumlu halde.

Windows 10'nun yeni görünümü sızdırıldıWindows 10'nun yeni görünümü sızdırıldı

Bunun yanı sıra bu özelliğe sahip bir akıllı cihazınız varsa uygulamaya şu an için erişememeniz de yine muhtemel durumlardandır. Çünkü mevcut uyumlu Samsung cihazların listesi de oldukça kısıtlıdır. Elbette ki  uygulama daha genel çıkışını yaptığı zaman bu kısıtlamaların değişmesinin muhtemel olduğunu söylesek de uygulama içi bir Samsung telefonun gerekli olması muhtemel. Başarılı şirket Microsoft şirketi şu anda sistemi için mesajlaşma dahil çeşitli imkanlar sunan Telefonunuz uygulamasını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bunun dışında ise Google da Google Messaging ile benzer imkanları veriyor. Böylelikle Samsung firmasının neden böyle bir hamle yaptığı şimdilik pek kestirilemiyor demek mümkündür.


Windows 10'da webcam kullanımı daha güvenli olacakWindows 10'da webcam kullanımı daha güvenli olacak
Microsoft Windows 10 için acil durum güncellemesi yayımladıMicrosoft Windows 10 için acil durum güncellemesi yayımladı
Windows 10 21H1 güncellemesiyle yeni özellikler yoldaWindows 10 21H1 güncellemesiyle yeni özellikler yolda

PAYLAŞ