Samsung W2019 Sonunda Çalışırken Gözüktü - Haberler - indir.com

Samsung W2019 Sonunda Çalışırken Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 17:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un bir katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon modeli üzerinde çalışmalar sürdürdüğü biliniyor. Geçtiğimiz günlerde bir lansmanda da gözüken modelin yanı sıra kapaklı bir amiral gemisi modelinin de 2019 ile beraber sunulmasını bekliyoruz. Şimdi ise söz konusu bu kapaklı modeli SM-W2019 cihazının çalışır halde görüntüleri ortaya çıktı. Yakın zamanda tanıtımı beklenilen Samsung’un kapaklı amiral gemisi modeli SM-W2019 videolu bir şekilde çalışırken gözüktü. Hala Çin ve Güney Kore pazarında kapaklı telefonlara olan ilgi devam ediyor. W2018 cihazı sonrasında Samsung cephesinden bir W2019’un tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung SM-W2019

Tanıtıma artık çok az bir zaman kalan model hakkında yepyeni görüntüler ortaya çıktı. Aşağıdan erişebileceğiniz video ile modelin en net halini görebilirsiniz.

Samsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni DetaylarSamsung'un Katlanabilir Telefonundan Yeni Detaylar

Cihaz tasarım anlamında biraz kalın ve kapaklı bir yapıya sahip olsada modelin donanım tarafında bir hayli güçlü olduğunu görüyoruz. Cihaz iki ekrana sahip olarak gekirken tuş takımının da yer aldığını da belirtelim. Cihazın özelliklerine gelecek olursak modelde Full HD çözünürlüklü 4.2 inçlik AMOLED bir ekran bulunuyor. İşlemci tarafında Snapdragon 845 tercih edilen model yüksek bir performansa sahip olurken arka yüzeyde ise çift kamera yapısı ile dikkat çekiyor.

Samsung W2019 İçin Resmi Paylaşım Yapıldı

Bu modelde yer alan kameranın tıpkı Galaxy Note 9’da olduğu gibi AR emoji ve Flat Detection gibi özelliklere de sahip olması bekleniyor. Samsung SM-W2019 modelinde ise 3000 mAh’lik bir batarya görüyoruz. Kutu içinden Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olarak çıkacak modelde USB-C girişi de bulunuyor. Samsung SM2019’un çok yakın bir tarihte tanıtılması beklenirken fiyatının ise 2500 ile 3000 dolar arasında bir etiketle sunulması bekleniyor.


Samsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım YapıldıSamsung Galaxy W2019 İçin Resmi Paylaşım Yapıldı
Samsung arayüzünü değiştiriyor!Samsung arayüzünü değiştiriyor!
Samsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda GösterildiSamsung'un Katlanabilir Telefonu Resmi Lansmanda Gösterildi

PAYLAŞ