Samsung ve Xbox’tan sürpriz anlaşma! - Haberler - indir.com

Samsung ve Xbox’tan sürpriz anlaşma!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 18:16:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yeni telefonlarını tanıtan Samgung kaliteli grafikleri ve gerçekçi sürüş deneyimiyle oyun tutkunlarının bir olan araba yarışı oyunu Forza için Xbox’la anlaştı.

11 Şubat’ta gerçekleştirilen Unpacked etkinliğinde yeni amiral gemileri Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra ve Galaxy Z Flip’i tanıtan şirket etkinlikte yeni telefonlarının yanı sıra sürpriz bir iş ortaklığını da açıkladı. Netflix, Google ve Microsoft şirketleriyle partnerlik anlaşması imzaladığını açıklayan şirket Microsoft oyunlarıyla ilgili ciddi çalışmalar yapıyor.

Xbox CEO'su Phil Spencer'dan Sony hakkında açıklama!Xbox CEO'su Phil Spencer'dan Sony hakkında açıklama!

Samsung ve Microsoft bulur tabanlı oyun servisi üzerinde çalışıyor

Xbox oyunlarını akıllı telefonlarda da oyunseverlerle buluşturmak isteyen Güney Koreli teknoloji devinin “Strateji Direktörü David Park” konuyla ilgili yaptığı açıklamada Xbox oyunları için Microsoft ile üst düzey bulut tabanlı oyun servisleri üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtti. Bu heyecanlandıran konun detaylarına henüz değinmeyen David Park, konuyla ilgili gelişmeleri ilerleyen zamanlarda paylaşacağını açıkladı.

Bunun yanı sıra konuşmasında Microsoft’un sevilen yarış oyunu “Forza Street”i Samsung Galaxy cihazlarında özel olarak sunacaklarını da belirten Park yarışların 1 dakikadan kısa süreceğini de dile getirdi.

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy S20 serisinin özellikleri ve fiyatı

Park’ın Unkpacked etkinliğinde yapmış olduğu bu açıklama akıllara Microsoft’un hali hazırda üzerinde çalıştığı olan Xbox Series X’le birlikte lanse edeceği bulut tabanlı oyun servisi olan Project xCloud’un getirdi.

Sürpriz anlaşmayla ilgili Microsoft sözcüsü "Dünyanın dört bir yanında bulunan oyuncuların istedikleri cihazda mükemmel ve yüksek kaliteli oyunlara erişebilmesi gerektiğine inanıyoruz. Samsung gibi ortaklarla çalışarak Project xCloud yolculuğumuzda önemli bir yol kat ediyoruz ve Project xCloud'u oyuncular için daha erişilebilir hale getirmeye yardımcı oluyoruz. Bu yıl içerisinde daha fazlasını paylaşmayı dört gözle bekliyorum." Açıklamasını yaptı.

Samsung’un ilerleyen zamanlarda yeni cihazlarında oyunseverlerle buluşturacağı Forza Street için ön kayıt süreci başlamış bulunuyor.


PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkışı ertelenebilirPlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkışı ertelenebilir
Samsung Galaxy A11 geliyor!Samsung Galaxy A11 geliyor!

PAYLAŞ