Samsung ve Spotify, ortaklığa imza attı - Haberler - indir.com

Samsung ve Spotify, ortaklığa imza attı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 13:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Samsung ve müzik dinleme uygulamaları arasında en popüler olanlardan Spotify arasında bir ortaklığa imza atıldı.

Samsung son zamanlarda kullanıcıları teknoloji dünyasında ses getirecek adımlar atmak için, bazı planlar yapıyor. Son zamanlarda, Galaxy Note 9 sayesinde teknoloji dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Samsung, şimdi yeni bir proje ile kullanıcılarının karşısına geçmeye hazırlanıyor. Bilindiği üzere müzik dinleme uygulamalarından söz edildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi Spotify oluyor. Eğlenceli listeleri ile kullanıcıların gözde uygulamaları arasında yer alan Spotify ve teknoloji devi Samsung arasında bir anlaşmaya imza atıldığı açıklandı.

Artık Spotify uygulaması, neredeyse tüm Samsung ürünlerinde olacak

Bilindiği üzere Samsung, dün teknoloji dünyasına yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’u tanıttı. Galaxy Note 9 tanıtımının yanı sıra, yeni bir anlaşmadan da söz edildi. Samsung ve Spotify arasında imzalanan anlaşma kapsamında, artık Spotify uygulamasına Samsung cihazlarında daha sık rastlanmaya başlanacak. Yani Samsung ürünlerinde Spotify sadece akıllı telefonlar ile sınırlı kalmayacak. Örneğin Samsung’un akıllı saatinde ya da Samsung marka buzdolabınızda da Spotify dinleyebilmeye başlayacaksınız. Samsung Galaxy Note 9 ile birlikte akıllı hoparlörü Galaxy Home ürününü de tanıtmıştı. Bu ürünle birlikte yine şirketin akıllı asistanı Bixby de Spotify ve Samsung arasındaki ortaklığa dahil olan ürünler arasında. Samsung cihazlarınızı Spotify hesaplarınızla eşleştirebilmeniz, indirilen müziklerinizi aktarma konusunda kolaylık tanıyacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ