Samsung ve Huawei'den Apple'a gönderme - Haberler - indir.com

Samsung ve Huawei'den Apple'a gönderme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-15 15:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

iPhone 12 ailesinin geçtiğimiz günlerde tanıtılması ile beraber serinin kutu içeriğinden şarj aletinin çıkmaması oldukça gündeme gelmiş ve eleştirilmişti. Bu noktada rakip şirketler Xiaomi ve Samsung’un resmi sosyal medya hesapları yaptıkları paylaşımlar ile iPhone 12’lerde şarj cihazının çıkmayışını ti’ye alarak paylaşımlar yaptılar. Yapılan bu paylaşımlar, hayranları tarafında da yüksek bir etkileşime uğradı. Apple’ın geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdiği etkinlik ile beraber iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 ve iPhone 12 mini modelleri resmen tanıtıldı. Modeller en çok 5G destekleri ile ön plana çıkarken, diğer şirketleri yakından ilgilendiren bir başka durum da gerçekleşti. Buna göre iPhone 12 ailesinin kutu içinden şarj cihazı ve kablolu kulaklık olmayacağı resmen belli oldu. Bu durum ise Apple’ı alay konusu etti.

Apple, rakip şirketler tarafından alay konusu oldu

Apple’ın iPhone 12 ailesinin kutu içeriğini sadeleştirmesi konusu uzun bir süredir söyleniyordu. Yapılan resmi açıklama ile durum netleşti. Bunun üzerine hem Xiaomi hem de Samsung, Apple’ın bu yaklaşımını dalga konusu yaptılar. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar kapsamında teknoloji şirketlerinin hayranları tarafında da etkileşim yağmuruna sebep oldu.

Tanıtımı yapılan iPhone 12 Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan iPhone 12 Pro özellikleri ve fiyatı

Samsung’un paylaşımı

Samsung, resmi Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşım ile Galaxy telefonların aranan her şeyi sahip olduğunu belirtiyor. Bir örnek veren marka, şarj cihazın ek olarak en iyi kamera performansı, batarya, performans ve 120 Hz ekranlarının Samsung telefonlarda bulunduğunu belirtiyor. Paylaşıma bir görsel de ekleyen şirket iPhone 12’de yer almayan Galaxy telefonlardaki şarj cihazı gösteriliyor.

Xiaomi’nin paylaşımı

Popüler bir başka şirket Xiaomi ise bir video paylaşımı gerçekleştirerek iPhone 12 kutu içeriğine göndermede bulundu. Marka, “Endişelenmeyin. Kutu dışında hiçbir şey bırakmadık” ifadesi ile yaklaşımda bulundu. Ancak sektörün takipçileri Xiaomi’nin ise kulaklık katlamayışını hatırlattılar.


Tanıtımı yapılan iPhone 12 Pro Max özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan iPhone 12 Pro Max özellikleri ve fiyatı
iPhone 12 5G hız testi sonuçları için ilk raporlar geldiiPhone 12 5G hız testi sonuçları için ilk raporlar geldi

PAYLAŞ