Samsung ve Corning'ten geleceğe yönelik önemli ortaklık - Haberler - indir.com

Samsung ve Corning'ten geleceğe yönelik önemli ortaklık

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-10 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Samsung ve Gorilla Glass camşların arasında yer alan isim Corning arasında önemli bir gelecek ortaklığı kurulmuş durumdadır. Samsung Galaxy Fold 2’de Dowoo Insys ve Schott firmaları tarafından üretilen Ultra Thin Glass (UTG) kullanılacak. Bu Galaxy Z Flip’de de kullanılmış olan üstü plastik kaplı esnek cam ile Fold 2'nin ekranı ilk sürümden daha sağlam bir yapıya sahip olacak. Fakat firma bu camın maliyetini düşürmek istiyor. İşte bu noktada da devreye Gorilla Glasss camları geliştiren ve üretimini sağlayan firma Corning giriyor. Kısa bir süre önce Ultra Thin Glass (UTG) özelinde bir ortaklık kuran firma, 2021 yılında daha düşük maliyetle üretimi mümkün kılacak deniyor. Bu oldukça sevindirici bir şekilde daha uygun fiyatlı katlanabilir telefonların olacağı anlamına geliyor. Bildiğiniz üzere şirketin gerçekten de düşük fiyata sahip bir Galaxy Fold üzerinde çalıştığı aktarıldı. 

Samsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp AçılabilecekSamsung Galaxy Fold 200 Bin Kez Katlanıp Açılabilecek

Samsung Galaxy Fold 2 ile 5 Ağustos tarihinde sunuluyor

Bildiğiniz üzere Samsung Galaxy Fold 2 hakkında zaman zaman çeşitli bilgiler geliyor. S Pen kalem ile gelmeye hazırlanan amiral gemisi nitelikli olan söz konusu bu telefon, geçtiğimiz hafta seri üretime alındı. Şu an için elde edilen bilgilere göre telefonun dışında 6,23 inç 2267×819 piksel 60 Hz bir OLED ekran yer alıyor. Modelin içindeki katlanabilir ekran ise 7,59 inç 2213×1689 piksellik 120 Hz bir OLED panel kullanıyor.

S Pen’i Note serisi gibi gövdeye entegre edecek Samsung Galaxy Fold 2, duyulduğu kadarıyla 1.780 ile 1.980 dolar arasında bir fiyata sahip olacak. Daha önce 1.600 dolara seviyesinde olacağı iddia edilen telefon, daha sağlam bir kaynağa göre 1.880 dolar gibi bir fiyat ile karşımıza çıkacak. Kamera tarafında telefonun arkasında 12 megapiksel + 16 megapiksel + 64 megapiksellik bir kamera kurulumu yer alacak. Burada OIS de sunulacak. 


Samsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılarSamsung Galaxy Fold 2 hakkında önemli sızıntılar
Samsung Galaxy Fold 2'de S Pen olmayabilirSamsung Galaxy Fold 2'de S Pen olmayabilir

PAYLAŞ