Samsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilir - Haberler - indir.com

Samsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-31 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Microsoft'un "Android ve Windows 10" arasında bulunan sınırı ortadan kaldıran uygulaması telefonunuz için yeni Samsung telefon destekleri getirildi. Türkiye marketlerinde direk olarak "Telefonunuz" olarak yer alan Your Phone uygulaması, gelişmiş düzeyde özelliklere sahiptir. Bunlardan bir tanesi de Samsung markalı akıllı cep telefonlarda bulunan birden fazla uygulamanın Windows 10 üzerinde açılabilmesi ve kullanılabilmesiydi. İşte söz konusu bu imkan sadece Galaxy Note 20 serisi, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip/Z Flip 5G, Galaxy S20 5G serisi ve Galaxy S21 serisi ile uyumluydu. Şimdi ise söz konusu bu özellik için Galaxy Fold, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Plus, Galaxy Note 10 Lite ve Galaxy S20 destekleri getirildi. Artık bu cep telefona sahip olan kişiler de telefonları ile Windows 10 bilgisayarları çoklu uygulamalar kapsamında kullanabilir. Bu da elbette ki kullanıcılar adına başarılı gözüküyor. Bu altyapıda birden fazla uygulamanın yan yana çalışması için bazı durumlar karşısında büyük oranda çalışma kolaylığı sağlanıyor. 

Telefonunuz uygulaması hakkında firmanın resmi açıklaması ise şöyle;

Samsung Galaxy J7 Pro için 9 püf noktasıSamsung Galaxy J7 Pro için 9 püf noktası

Bilgisayarınız da telefonunuzu sizin kadar seviyor. Telefonunuzda bulunan sevdiğiniz her şeye bilgisayarınızda anında erişin. Android telefonunuzu ve bilgisayarınızı ilişkilendirerek kısa mesajlarınızı kolayca görüntüleyip yanıtlayın, sık kullandığınız mobil uygulamalara erişin ve telefonunuzun bildirimlerini bilgisayarınızda alıp yönetin. Bilgisayarınızdan arama yapıp gelen aramaları yanıtlayın ve bunları diğer cihazlarınıza kolayca aktarın. Fotoğraflarınızı e-posta ile kendinize gönderme artık geçmişte kaldı. Sevdiğiniz resimleri telefonunuzla bilgisayarınız arasında paylaşabilirsiniz. E-posta iletinize, çalışmanıza veya  sununuza en son görüntülerden birini eklemek istediğinizde görüntüyü Telefonunuz uygulamasından bilgisayarınıza sürükleyip bırakabilirsiniz. Ayrıca, desteklenen Samsung telefonlarda, dosyaları kablosuz olarak telefonunuzdan bilgisayarınıza (ve ters yönde de) sürükleyip bırakabilirsiniz.   Telefonunuz uygulaması aracılığıyla Android telefonunuzu kişisel bilgisayarınıza bağlamanız gerekir ve telefonunuzun Android 7.0 veya üzeri bir sürümü çalıştırıyor olması gerekir." 

 


Samsung Galaxy S8'de pil ömrünü uzatmak için 10 ipucuSamsung Galaxy S8'de pil ömrünü uzatmak için 10 ipucu
Samsung televizyonlarda kullandığı işletim sistemini değiştirebilirSamsung televizyonlarda kullandığı işletim sistemini değiştirebilir
Android 12 alacak olan Samsung modeller belli olduAndroid 12 alacak olan Samsung modeller belli oldu

PAYLAŞ