Samsung Tarafından Üretilen Galaxy A90'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu - Haberler - indir.com

Samsung Tarafından Üretilen Galaxy A90'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 10:51:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yerinde durmuyor. Her geçen gün başarılarına bir yenisini daha eklemeyi başaran Samsung şu günlerde bu sefer Galacx A90 ile piyasaya girmeye hazırlanıyor. Gündemde ki haberleri incelediğimiz taktirde son zamanlarda Galaxy S10 serisi ve M20 akıllı cihazları ile adından söz ettirmeyi başaran Samsung firması, Nisan ayı içerisinde yeni bir duyuru ile kullanıcılarını bilgilendirmeyi planlıyor. Piyasaya sızdırılan bilgilere baktığımız taktirde Samsung Galaxy A10'un Nisan'ın 10'unda çıkış yapacağı bilgisi elde ediliyor. Unpacked 2019 etkinliği ile etkisini halen devam ettiren teknoloji devi Samsung, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yeni ürettiği modelin çıkış tarihini duyurdu. Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen ve A Galaxy Event etkinliği ile beraber, Samsung'un Galaxy A90 modelli akıllı cihazını duyurarak aynı zamanda satışa sunması bekleniyor. 

Takipçilerini şimdiden merak ettiren Samsung yine piyasada ileri seviyede olmayı başarıyor. Özellikle akıllı cihaz üretimi konusundan akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başaran Güney Kore merkezli teknoloji firmasını yeni akıllı cihazı ile etkinliğin altını üstüne getirecek gibi gözüküyor. Yeni cihazın tanıtımı için şirket bir toplantı planlamak yerine 10 Nisan'da gerçekleştirilecek olan duyurunun bilgisini resmi Twitter hesabı üzerinden online bir şekilde yapmıştır. Geçtiğimiz verileri taradığımız taktirde Galaxy A serisinde yer alan akıllı cihazları da yine online olarak duyurmayı tercih eden Samsung'un bu hareketini yadırgamamak gerekiyor. 

Samsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy A90 Özellikleri Ortaya Çıktı

Galaxy A90'ın Özellikleri 

Geçtiğimiz günlerin teknoloji bilgilerine baktığımız taktirde Samsung'un Galaxy A50, A70 ve A90 serisi adını verdiği akıllı cihazlar üzerinde çalışmalar yürüttüğü gündemde yerini almıştı. Şimdi ise Samsung Galaxy A90'ın özellikleri hakkında çeşitli bilgiler mevcut. Fakat elde edilen bilgilerin kesinliği hakkında resmi bir açıklama mevcut değil. Galaxy A90'ın render görüntüleri sayesinde elde edilen bu bilgiler tahmini olarak değerlendiriliyor. Render görsellerden elde edilen bilgilere baktığımız taktirde kızaklı bir tasarım ile karşı karşı kalmamız mümkün. Bununla beraber Galaxy A90 tek kamera sensörüne sahip olacak. Bu kameranın en büyük özelliği ise yönünün kullanıcı tarafından değiştirmesi olacak. Bu sayede hem ön kamera hem de arka kamera sistemi için aynı sensörün kullanılması mümkün olacak.

Bu özellik son derece işlevsel olarak gözüküyor. Fakat çalışma sisteminin henüz nasıl olacağı hakkında detaylı bir bilgi söz konusu değil. Söz konusu mevcut sensörün 48 Megapiksel değerine sahip olacağı da yine sızan bilgiler arasında yerini alıyor. Bir diğer bilgiye bakmak gerekirse Samsung firması kendi sitesi üzerinden Galaxy A90 hakkında "gerçek bir oyuncu akıllı cihazı" olarak değerlendirme yapmıştı. Gümüş, siyah ve altın renk seçenekleri ile gelmesi beklenen Galaxy A90, 128 GB depolama alanı ve 6, 8 GB RAM seçenekleri ile kullanıcılarını memnun edecek gibi gözüküyor. Teknolojik gelişim süreçlerini doğru orantılı olarak takip eden ve kendi sistemlerine uygulamayı başaran Samsung firmasının yeni üretim akıllı cihazı heyecanla bekleniyor.



PAYLAŞ