Samsung 'tan Galaxy S9 için imzalı kılıflar - Haberler - indir.com

Samsung 'tan Galaxy S9 için imzalı kılıflar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-13 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un yeni amiral gemisi serisi olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazlarının tanıtımına çok az bir süre kala cihaza dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise cihaza dair yeni kılıflar ortaya çıktı. Samsung imzalı olduğu gözüken 5 farklı modelde farklı renk seçeneklerine sahip olacağı gözüküyor. Deri ve slikon olarak farklı malzeme seçeneği sunması düşünen Samsung'un dikkat çekici yeni ürünler ile Galaxy S9 ailesini piyasaya sunması bekleniyor. Kapak görünümlü modeller haricinde kredi kartınızı koyabileceğiniz cüzdan tarzındaki telefon kılıflarıda yeni modeller ile beraber piyasada olacak.

Cihazın bu kılıflarının yanı sıra sızan son detaylarına göre modelde F1.5 diyafram değerine sahip düşük ışık koşullarında iyi kareler yakalayabilen bir kamerası olacak. 64 ve 128 GB olarak iki farklı dahili depolama ile gelmesi beklenen modelde 4 GB RAM ve 5.8 inçlik 2960 x 1440 Super AMOLED bir ekranın yer alması bekleniyor. Galaxy S9+ olan cihazda ise ekran boyutunu 6.1 inç seviyesinde görebileceğiz.

Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olarak Galaxy S9 ailesinin 25 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan etkinlik ile pazara girmesi bekleniyor. Cihazın Güney Kore fiyatının 950 bin won seviyelerinde olması beklenirken Avrupa fiyatı ise henüz belli olmuş değil.





PAYLAŞ