Samsung, Tablet ve Telefoları Birleştiriyor - Haberler - indir.com

Samsung, Tablet ve Telefoları Birleştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 09:02:01
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

LetsGoDigital tarafından bulunan ve görselleştirilen yeni bir cihaz, akıllı telefon ile tablet formunu bir araya getirerek bizlere sunuyor. Herhangi bir katlanabilir gövdesi mevcut olmayan bu telefonun, yanlara doğru uzayarak ekran genişliğini artırıyor.

Farklı telefon tasarımları üzerinde çalışma sürdürmeye devam eden Samsung, bu noktada aldığı yeni bir patent, bir hayli ilginç olarak karşımıza çıkıyor. LetsGoDigital tarafından bulunan ve görselleştirilen yeni bir cihaz, akıllı telefon ile tablet formunu bir araya getirerek bizlere sunuyor. Herhangi bir katlanabilir gövdesi mevcut olmayan bu telefonun, yanlara doğru uzayarak ekran genişliğini artırıyor. Bunu gerçekleştirebilmek için ise yuvarlanabilir bir esnek OLED ekran kullanıldığı tahmin edilen cihazda, bu yapı nedeni ile bugün alışılagelmiş cihazlardan daha kalın bir gövde ile karşımıza çıkıyor. Fakat her şeye rağmen büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen taşınabilir olan akıllı telefon, hem üstte hem de altta sabitlenmiş çerçeveler barındırıyor. Öte yandan motorlu bir şekilde otomatik olarak bir alt yapı üstüne inşa ediliyor.

Samsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli GüncellemeSamsung Galaxy Buds Kulaklıklarına Önemli Güncelleme

Katlanabilir ekran üzerinde yalnızca Samsung çalışmıyor

Sö konusu olan bu durum hakkında kesin bir hükme şu an için varamıyoruz. Şirket bu tip patentleri sürekli olarak alıyor. Bu sayede şirket geleceğe yönelik ön gösterim yapmaya devam ediyor. Gelecekte piyasaya fazlasıyla hakim olacak olan katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde dönecek gibi görünürken, yuvarlanabilir ekranlarda bu sektöre ilginç tasarımlar sokacakmış gibi görünüyor.  Katlanabilir ekran üzerinde yalnızca Samsung çalışma sürdürmüyor. Hemen hemen bütün teknoloji üreten firmalar, katlanabilir ekran teknolojisi üzerinde gayret gösteriyor. Bunlardan bazıları olan Huawei, Xiaomi ve OPPO da zaman zaman ilginç patentler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Peki İndir.com okuru olarak, katlanabilir ekranlar hakkında sizin düşünceleriniz neler? Bu konudaki görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

 


Samsung Galaxy Fold Hazırlıksız ÇıktıSamsung Galaxy Fold Hazırlıksız Çıktı
Samsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10'un Lansman Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ